VULIN ODBRUSIO HRVATIMA: Nisu osporili nijednu reč mog odgovora, ali jesu histerično napali prava Bunjevaca!

Autor: Republika

Vesti

07.05.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je na saopštenje hrvatskog Ministarstva spoljnih i evropskih poslova u kome je reakcije zvaničnog Beograda na najavu formiranja hrvatskog kampa na KiM nazvalo histeričnim spekulacijama kako bi se skrenula pažnja sa ozbiljnijih stvari, kao i da je polemiku započeo ministar Vulin.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Nema ništa histeričnije od ministra koji ne sme da ponovi svoju izjavu. Polemiku je izazvao onaj ko je rekao da će rasporediti hrvatsku vojsku na Kosovu i Metohiji, a ne onaj ko mu je odgovorio da o Kforu odlučuje UN, a ne "braća po oružju - izjavio je Vulin i dodao:

- Nije mi Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske odgovorilo ni na pitanje zašto je cepanje Srbije doprinos miru, a jedinstvena Srbija izvor nestabilnosti. Osim što je iznelo lične uvrede, Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske nije osporilo ni jednu reč mog odgovora, ali jeste histerično napalo pravo Bunjevaca da postoje i govore svojim jezikom - saopštio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading