(VIDEO) TEŠKI LICEMERI! Raskrinkana jeftina propaganda novinara portala KRIK!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalo im do istine, k'o do "lanskog snega"!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vesna Radojević, novinarka KRIK

Samozvana medijska elita sa portala KRIK, koja pokušava da se predstavi kao bastion slobodnog i istraživačkog novinarsta, još jednom je demonstrirala da joj je politikanstvo preče od istine!

Novinarka KRIK Vesa Radojević, naime, bez ijednog valjanog razloga napala je državno rukovodstvo zbog cene vakcina koje su stigle u Srbiju, a da je pri tom "zaboravila" da pomene da je i u EU cena vakcina između država i kompanija - tajna.

Gostujući na N1 (a gde druge?) ona je bržlje bolje potrčala da napadne vlast tvrdeći da je "neodgovorna", pri tom namerno izostavljajući podatak da podaci iz ugovora koji je Evropska komisija potpisala sa proizvođačima vakcina, nisu dostupni javnosti.

Nema nikakve sumnje da su dežurni hejteri iz KRK, kao i njihovi stranim donacijama finansirani kompanjoni iz N1 na ovaj način još jednom pokazali da su spremni na sve kako samo da udare na vlast u Srbiji.

Reč je dakle, o političkim akterima, a ne novinarima, naročito ne elitnim, kako se predstavljaju!

Pogledajte video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading