Čedi sledi ROBIJA - Reketao čoveka bez maske

Autor:

Vesti

20.07.2020

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović, lider LDP i bivši poslanik Narodne skupštine Srbije, još nije uhapšen iako je ispred klinike Fiziocentar u Novom Beogradu teniskim reketom pretukao vlasnika Žarka Ivkovića.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
UMISLILI DA SU IZNAD ZAKONA: Čeda i Jelena

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, motiv za brutalni napad jesu neraščišćeni imovinski odnosi Ivkovića i Čedine žene!

Čedomir Jovanović izleteo iz džipa uz povike: "Nećeš ti da mi maltretiraš porodicu" i brutalno izmlatio bivšeg saradnika njegove supruge Jelene

Nije plaća kiriju

- Jelena Jovanović i Ivković su davno postali poslovni partneri. Ona je uložila novac u opremu za teretanu, međutim, godinu dana nije plaćala kiriju, zbog čega je 2019. raskinut ugovor sa vlasnikom prostora. Tada je Ivković sklopio novi ugovor na svoje ime, bez ikakve obaveze prema Jovanovićima. To se Čedi i njegovoj ženi nije svidelo, pa su nekoliko puta pokušali da mu "otmu" firmu i zamene brave, ali u tome nisu uspevali - navodi izvor iz istrage.

Preti mu robija jer ga je tukao bez maske!

Osim za napad na Žarka Ivkovića, lider LDP verovatno će odgovarati i jer je prekršio naredbu o samoizolaciji nakon preležane korone. Kako saznajemo, on nije nosio masku iako je bio zaražen, pa bi mogao da zaradi i robiju ukoliko se desi da je prilikom ovog incidenta preneo virus pretučenom fizioterapeutu! Za ovo krivično delo predviđena je kazna od jedne do čak osam godina zatvora.

Kobnog dana, u subotu oko 16.30, u Ulici Milutina Milankovića broj 1, Jovanović, koji je tek izašao iz bolnice u kojoj se lečio od korone, posle još jednog bezuspešnog pokušaja da "preotme" firmu, nasrnuo je na Ivkovića. On je izleteo iz svog džipa i uz povike: "Nećeš ti da mi maltretiraš porodicu" reketom za tenis izudarao Ivkovića.

Jovanović bez reči o incidentu

Lider LDP se prekjuče oglasio na društvenim mrežama, ali nije govorio o samom incidentu.

- Fokusiran sam na suštinu, isključujem sve ostalo. Nisam siguran šta mogu da očekujem u budućnosti, ali je se ne plašim jer znam za koga živim. Za one koji su "ja"... Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu... i vas retke koji ste, uprkos svemu, ostali moji... i delim vaše breme, kao što i vi delite moje. Živim za to, volim zbog toga - napisao je Jovanović.

- Tačno je da su moj klijent Žarko Ivković i porodica Jovanović imali poslovni odnos, ali je on prekinut. Onda je Jovanović, dan pošto je izašao iz bolnice, poslao vozača da zameni brave na Fiziocentru, to je bilo oko 16.20. Moj klijent, koji je fizioterapeut koji radi sa bebama, usprotivio se tome.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Pretučeni Žarko Ivković

Tada je vozač, koji se preziva Maslovarić, rekao da mora da pozove telefonom Čedu da mu to kaže. Žarko se složio, a dvadesetak minuta kasnije Jovanović se stvarno i pojavio. Dovezao se crnim lendroverom, izašao iz njega držeći u rukama reket i počeo da udara mog klijenta po glavi - rekao je za Srpski telegraf Dejan Dubajić, pravni zastupnik Ivkovića.

Izliv nasilja

Po njegovim rečima, Ivković nije očekivao ovakav izliv nasilja, pa je tek posle nekoliko udaraca podigao ruke da odbrani glavu.

- Bio je zapanjen, Čedomir je nastavio da ga udara, tako je Ivković i zadobio posekotine po rukama koje su morale da budu ušivene u Urgentnom centru sa nekoliko kopči. Ivković je tada počeo da beži niz ulicu, a Jovanović ga je jurio i udarao sve vreme, gde god je stigao. Razdvojio ih je tek jedan prolaznik, što je Žarko iskoristio da pobegne. Pozvana je policija, ali je Jovanović seo u lendrover i pobegao - navodi Dubajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading