Jovanov: Marinika Tepić narod obasima novim lažima

Autor:

Vesti

19.05.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Umesto da objasni građanima Srbije prirodu svog desetogodišnjeg bliskog prijateljstva sa Novakom Filipovićem, narko dilerom iz Pančeva, uhapšenim tokom šverca 1,5 kg marihuane; umesto da objasni građanima šta znači kada od istog tog prijatelja i narko dilera traži da 'iseli iz Pančeva' novinara Miću Milakova, jer pošten svet nije upoznat sa slengom dilera i kriminalaca, besramna Đilasova potpredsednica, Marinika Tepić, umesto objašnjenja narod obasipa novim lažima", navodi u saopštenju Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Osoba koja je bez ikakvog srama i sa nerazumljivom strašću, najgorim lažima optuživala državu Srbiju, najviše državne zvaničnike i njihove porodice, nedavno je optužila i Vojsku Srbije da ima plantaže marihuane, za šta se kasnije ispostavilo da je farma kokošaka - kaže on, i dodaje "da danas ta ista osoba besramno nastavlja da laže, jer valjda računa da je narod već zaboravio sve što je prethodno slagala, kao i to da je drugovala sa narko dilerima i naručivala 'iseljavanje' novinara, pa može da nastavi".

- Laganje i druženje sa narko dilerom nisu krivična dela, ali mnogo govore o karakteru osobe, dok naručivanje „iseljavanja“ novinara čijim je radom besramna Marinika Tepić bila nezadovoljna zahtevaju reakciju državnih organa, koji se, po običaju, prave mrtvi - nastavlja Jovanov.

- I zato se logično postavlja se pitanje šta rade nadležni državni organi ovim povodom i zašto umesto istražnim organima, Marinika Tepić izjave daje medijima i da li je neophodno da pronađe nekog drugog kriminalca, koji će poslušati njen nalog i "iseliti" Miću Milakova iz Pančeva, da bi neko konačno reagovao? - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading