SLOBODAN OPTUŽUJE SOCIJALNE RADNICE DA SU MU TRAŽILE 10.000 EVRA: Javno progovorio o svemu šta se dešava u Centru za socijalni rad Novi Beograd

Autor: Tamara Bujišić, Republika

Vesti

14.05.2021

07:39

Slobodan Rašić, otac maloletnog deteta otkrio je šta su mu tražile socijalne radnice ove ustanove

SLOBODAN OPTUŽUJE SOCIJALNE RADNICE DA SU MU TRAŽILE 10.000 EVRA: Javno progovorio o svemu šta se dešava u Centru za socijalni rad Novi Beograd

Privatna arhiva

Komentari (75)

Loading
Gliša

14.05.2021 09:10

Centrima za socijalni rad su data prevelika ovlašćenja a nikakva odgovornost.

Odgovori 26 0
Iva

14.05.2021 12:59

da ne radi u inostranstvu trazile bi manje ovako ekstra tarifa videle da mogu- sramota

Odgovori 17 1
Lazar

15.05.2021 11:10

Podrška za oca. Dole nepravda!

Odgovori 10 1
mama

15.05.2021 17:58

Ja sam imala presudu suda, podrsku Centra za socijalni rad da na osnovu sudske odluke DECA BUDU KOD MENE i divni Otac mi 7 godina nije dao da vidjam decu. To je Srbija- pravna drzava. za to vreme , on je decu TROVAO ruznim pricama o meni, tako da i danas, moja deca me gledaju kao da im nisam Majka. I sta hocete jos? To sto nisam zelela vise da zivim sa njim, kostalo me je da vidim moju decu. Svi se pravite pametni. Deci je mesto pored majke. Otac moze da bude svaki kreten kome se povremeno digne. Pogledajte u svoj brak sa kime zivite i treba da vas sve bude sramota. Ova zena je najbolja opcija za to dete. I najgora majka je bolja opcija od bilo kog muskarca. Tacka.

Odgovori 5 11
Milica samohrana majka

15.05.2021 20:17

Podrska pozrtvovanom.ocu ... pisite o ovoj temi vise .. kako sam cula radim u centru za socijalni rad .. decko jw u pravu sto posto... trazile su mu novac... i jos svasta... advokt majke bivis ministar pravde djiöasov mu je trazio 30.000 da vse prekine

Maja

30.06.2021 22:32

@Milica samohrana majka - Mislilte v.s? Za sta mu je trazio?

Gerogios

18.05.2021 20:27

Postovani Slobodane, prolazim kroz istu situaciju sa istim centrom za soc rad. Zelim vam mnogo hrabrosti , volje i nerava da izdrzite u borbi za svoja a prevashodno pravo svog deteta na drugog roditelja. Ove borbe su mucne za sve a najvise za decu koja na kraju krajeva ostaju osakacena za jednog roditelja. Ovakakv sistem socijalne zastite (ako se ovo moze i nazvati zastita) dece ne moze opstati jos dugo, stvari ce se veoma brzo promeniti i majke ce biti morati biti prepoznate isto kao i ocevi. Jedno bez drugoga ne ide... Ne stajem na stranu ni jednih ni drugih osim na stranu deteta koje ima pravo na oba roditelja podjenako, osim u slucajevima u kojima je medicinski dokazano stetno delovanje po dete. Pozdrav i samo hrabro!

Jos jednq zrtva Biljane Cice

27.05.2021 12:54

Podrzavam borbu za istinu i smenjivanje korumpiranih sluzbenika. Naime, ja sa tom istom Biljanom Cicom (prema recima sluzbenika MUP Novi Beograd koji se bave porodicnim nasiljem: "najgorim sluzbenikom, najgoreg Centra za socijalni rad u gradu, kojoj niko nista ne moze i koja prezire zene") imam (na moju veliku zalost i osecaj bespomocnosti) kontakt duzi niz godina. Za sve ovo vreme Biljana nije radila svoj posao nego je grubo zanemarivala materijalne dokaze, ponizavala me, nije se mesecima javljala, davala misljenja posle godinu dana potpuno u suprotnosti sa situacijom, izivljavala se prilikom mog svakog pokusaja da razgovaramo i otvoreno stala na drugu stranu (dozvoljavajuci mom bivsem suprugu da me vredja u njenom prisustvu)... Izmedju ostalih izjava se istice i izjava "ja da imam toliku platu ne bih se bavila bivsim muzem", zatim "vama nije glava u torbi pa nam niste prioritet", "nisam vam ja birala muza, sami ste krivi". Tuga i nesreca ove zemlje je da nam ovakvi neprofesionalci odlucuju o buducnosti porodica, zrtava nasilja i maloletne dece. Molila bih sve zrtve Biljane Cice da se jave da zajedno pobedimo i sprecimo je da unesrecuje citave porodice.

Slobodan

15.06.2021 20:05

Posle pisanja Repiblike , velika pobeda !!!! Smenjene su sa slucaja obe gorepomenute radnice centra !!!!

Jos jedna zrtva Biljane Cice

15.06.2021 21:19

@Slobodan - Postovani Slobodane, cestitam na ovoj velikoj ponedi za istinu! Molim vas za vise informacija kojim putem ste uspeli da se izborite jer i sama imam velikih problema sa Biljanom Cicom i potrebna mi je pomoc. Moj cilj je da se sve njene zrtve udruze u dokazivanju propusta sistema, zloupotrebi polozaja i zlostavljanju koje trpimo. Molim vas za informaciju kako mozemo da stupimo u kontakt? Unapred hvala i cestitke u ime svih zrtava ove beskrupulozne zene monstruma. Moja email adresa je poznata redakciji pa vam molim da me kontaktirate.

Slobodan

16.06.2021 19:30

@Jos jedna zrtva Biljane Cice - Samo istina !!! I mediji , pogotovo neko ko je iskren da pomogne kao republika ili srpski telegraf !!! Niko drugi nije smeo da objavi nista samo oni imaju hrabrost da udare na cisto zlo ali samo istinom. Hvala portalu republika i redakciji srpskog telegrafa !!!

Jos jedna zrtva Biljane Cice

16.06.2021 22:45

@Slobodan - Zar ne mislite da smo jaci ako se udruzimo i svi zajedno svedocimo i ispricamo svoja iskutva? Da li postoji nacin da se prikljuci tuzbi i krivicnom gonjenju?Ne znam da li je i za to potrebna veza? Smatram da smo samo udruzeni dovoljno jako protiv korumprianog sistema.

Milan Todosijevic

16.06.2021 20:07

Slobodan je prosao i prolazi pakao ! Ali ce pobediti siguran sam , hvala portalu Republika na istini koju jedini iznosi

Nevena

16.06.2021 20:26

@Milan Todosijevic - Nije u redu da majke blatis po novinama

Milan Todosijevic

16.06.2021 20:51

@Nevena - Nisam ja kriv sto si ti takva i to radis vom detetu ... imaju ljudi iz srpskog telwgrafa da pisu istinu , smeta ti istina a d branis slobodanu da vidja dete to ti je ok je l ?

Smiljka Djordjevic

16.06.2021 20:11

Kao direktorka centra imam samo da kazem , da istina je smenjene su sa slucaja i vodimo disciplinski postupak . Molim za svw ostcene da se meni licno jave u Centra na Tosinom Bunaru. Direktorka Smiljka Djordjevic

Fragan Stankovic

16.06.2021 21:07

@Smiljka Djordjevic - Ja cu sutra da odem u Srpski telegraf i sve da im.dam o vama , bas vama koji ste najveci krivac za takvo stanje u tom centru toleriste sve dok vas novinari iz srpakog telegrafa ne pozovu inpostave nezgodna pitanja iznesu istinu tek se onda kao nesto javite i zabrinete... necete se izvuci

Dragan Pavlovic

16.06.2021 21:15

@Smiljka Djordjevic - Ucutalibste se nesto ????

Danijela

19.06.2021 08:24

@Dragan Pavlovic - Podnete su juce 17 komda novih krivicnoh prijava i disciplinskih inspektorima rada !!!! Obavesticu sve kad se zavedu koji su brojevi da se i tamo udruzite svi !!!

Jos jedna zrtva Biljane Cice

16.06.2021 22:34

@Smiljka Djordjevic - Postovana gospodjo Smiljka, znacete ko sam ja, nisam imala nameru da vam se obracam na ovaj nacin, ali s obzirom da se mesecima oglusavate na moje moble, zalbe dokaze ne ostaje mi drugi nacin nego da vas javno pitam: zasto mi zvanicno ne odgovorite na upit zbog cega su nestali spisi iz mog predmeta kojim MUP Novi Beograd nedvosmisleno navodi da postoji neposredna opasnost od porodicnog nasilja, a na koji mi se Biljana Cica nasmejala u lice i rekla da "ona misli da ne postoji"? I zasto ste na moju zalbu Ministarstvu odradili superviziju slucaja i opet dozvolili Biljani Cici da posalje misljenje suprotno misljenju supervizora? Zasto ste me doveli u situaciju da godinama ne mogu da dokazem istinu i umesto da uzivam u igrama sa svojim detetom posecujem i placam advokate, pisem molbe svim institucijama i zasto ste (i sama majka) dozvolili da jedna majka nemocno gleda kako joj dete pati a jedan monstrum od korumpirane sluzbenice radi sta joj je volja? I kazite mi barem jedan razlog da zbog svog zla i stete koju ste naneli celoj mojoj porodici ne pokrenem krivicni postupak protiv vas i svih ukljucenih u ovaj zlocin? Ako postoji iskena volja kako ovde tvrdite, sutra cu vas pozvati i traziti hitno resenje problema, necu odustati nikada dok ne dokazem istinu i zastitim svoje dete.

Marija

16.06.2021 20:12

Sramotno.. ovaj covek zaista zasluzuje pravdu.. Svaka cast za trud i nadam se da ce se sve ovo resiti u Vasu korist!

Nikola

16.06.2021 20:15

Ovo je strasno, ne verujem sta sam procitao. One koje treba da rade u intetesu deteta traze mito da bi otac video svoje dete? A i komentar gore "dete treba da je sa majkom"? Postoje ocevi koji vise i bolje brinu o svojoj deci nego majke. Ne znam da li je ovaj covek takav, ali vidi se bol sto ne moze da vidi svoje dete. Podrska, pravda uvek pobedi.

Nevena

16.06.2021 20:29

@Nikola - Nema takvih oceva , jedna je majka ... a on je djub.. a Biljana Cica je divna zena i Olivera isto ... svi iz tog centra su mi pomogli... sram ga bilo

Majka

16.06.2021 20:38

@Nevena - Sra..m te bilo ne das ocu dete da vidja . Stidi se ... ko ce da ga vise voli nego otac ... smena celog centra !!!

Ana

16.06.2021 20:57

@Nevena - @Nevena kako msiliš nema takvih očeva!? Možda u vašem okruženju nema, ja imam 4 prijatelja koji su predivni i požrtvovani očevi, očevi za primer, kome mnoge majke nisu ni blizu! To vaše jedna je majka, može da bude jedan je otac! Dete treba da raste uz oba roditelja bez obzira da li su zajedno ili razvedeni. Mislite malo svojom glavom. A socijalnim radnicima neću da komentarišem, neka im je sve na čast i da nikad ne dožive to što rade ljudim!

Ana

16.06.2021 20:16

O ovim stvarima treba češće da se piše, jer ih ima mnogo. Prikrivanje istine je postala svakodnevnica u Srbiji. Dobro je da postoje portali kao što je Republika, koja prenosi šta se stvarno dešava.

Nevena

16.06.2021 20:52

@Ana - Ko si ti da mi sudis

Ana Borovic

16.06.2021 20:19

Tuzilac ima predmet KTKO 250/2021 pred Visim javnim tuzilastvom Beigrad. Sva saznanja su dobrodosla u taj predmet ! Napokon ce pravda ugledati svetlost i pobedice istina ! Hvala prtalu Republika i novinama Srpski telegraf na hrabrosti ! Celoj redakciji i pozrtvovanim novinarima !!!!

Jos jedna zrtva biljane cice

16.06.2021 20:44

@Ana Borovic - Sve cu poslati u taj premet !!! Hvala svima pigotovo srpskom telwgrafu !!! Samo napred sa istinom

Iva Madzgalj

16.06.2021 21:47

@Ana Borovic - @anabrovic sta sad ? Ko treba da posalje kome sta , mogu i ja da se pridrzim gonjenju ? I mene su unakazile iste sudije i centar i svi... Lovric je bio u samom.centru , isti advokat ista sudija iste zene iz centra i nista @smiljka djordjevic a visnte sefica i tad bilk pa nista ... koliko ljudi da bude osteceno , opljackano da bi vas smenili ??? Sta i ko ste vi! Udri Republiko po nepravdi i lopovima

Jos jedna zrtva Biljane Cice

16.06.2021 22:47

@Ana Borovic - Hvala na informaciji. Da li postoji neka grupa putem koje mozemo da se svi povezemo i prikljucimo tuzbi? Potrebno mi je vise informacija kako bih mogla da svedocim i stavim sve dokaze na raspolaganje porotiv Biljane Cice.

Ana Borovic

17.06.2021 09:07

@Jos jedna zrtva Biljane Cice - Samo u vise javno tuzilastvo u beogradu dodjite dajte dokumenta za predmet 250/2021 i trazite da budete saslusani i pridruzite se tuzbi - dopunite tuzbu vasim podneskom i dokazima i sudice im se !!!! Hvala portalu Republika za komunikaciju !!!! Najbolji ste

Hvala

17.06.2021 15:22

@Ana Borovic - Hvala na informacijama, racunajte na mene. Pridruzicu se krivicnom gonjenju, ako treba sve do Suda za ljudska prava. Necu stati dok ne dokazem istinu da su Centri za socijalni rad glavni mehanizam za unisravanje ljudskih sudbina i zivota, a sve zarad licnih interesa kroz spregu zlocina koje cine nad roditeljima i decom.

Hajde da vidimo koliko nas ima

16.06.2021 23:05

@Ana Borovic - Udruzimo se i dokazimo istinu. Molim vas prikljucite se da se zajedno organizujemo i podnesemo krivicne prijave i podelimo iskustva se izboriti za istinu.

Maja

30.06.2021 06:40

@Ana Borovic - Da li je u krivicnoj prijavi i advokat? Ja sam htela da krivicnu prijavu podnesem protiv vestaka,ko moze da mi pomogne?

Igor

16.06.2021 20:32

Drago mi je da još uvek može da se čuje istina i što postoje mediji koji smeju da je objave. Centri za socijalni rad su veliko zlo i nemaju nikakvu svrhu. Karikature koje rade u njima a koje su zbrdasišavše da ne spominjemo.

Nevena Rasic

16.06.2021 20:41

Nisam ja kriva , meni su tako savetovali advokati... ja mu necu dati dete pa neka padaju sekire sa neba !!! Dete je moje i samo moje

Zorica

16.06.2021 21:13

@Nevena Rasic - Savetovali te da ih podmitis sta ?

Mire

23.06.2021 23:39

@Nevena Rasic - Bravo

Nikola

16.06.2021 20:43

Stravično je ko sve radi u centrima za socijalni rad.

Nevena Rasic

16.06.2021 21:01

@Nikola - Ma idi bre tamo ne dirajte divne ljude , koji majke pomazu . Girls power !!!

Nikola

16.06.2021 21:39

@Nevena Rasic - Ne znam sto se toliko sama uplices a nikonte nije spomenuo, sad svi znamo ko si i sta mislis

Kalimero

16.06.2021 21:09

Verujem da je korumpiranost prisutna u ovoj, kao i u većini državnih institucija i da bez učešća sedme sile nije moguće isterati na videlo razne malverzacije koje se odigravaju širom naše države. Pohvala za Republiku, jer se bavi istrazivanjem ovakvih slučajeva. A jedan savet za oba roditelja, ako ikako dopre do njih. Pređite preko svega što vam je suprotna strana loše uradila, jer to radite isključivo zbog svog deteta...nemojte preko deteta "ratovati" i na njenu štetu, jer je moguće da to kasnije ima posledice po dete.

Slobodan

16.06.2021 21:19

Ljudi ne svadjajte se , istina je isplivala i dobice nadam se sudski epilog, mora im biti sudjeno pa mora nesto dobro da ispadne ako ne za moje dete onda za necije da ih vise nikad ne vidim u zovotu sem na sudu pa sta im Bog dosudi! Hvala na podrsci Srpskom telegrafu i postenim ljudima

Marija

16.06.2021 21:35

Da nije bilo ovih clanaka....da li bi im iko ikad stao na put? Znaci dzaba sudovi,policija, tek kad se objavi onda se nesto promeni. Da li sam ja corava,ili se ovo majka svadja u komentarima sa drugim ljudima? Pa zar vam nije dovoljna svadja sa bivsim muzem??? Sad ga zaista podrzavam.

Nevena Rasic

16.06.2021 21:41

@Marija - Ma sta se ti mesas , sram te bilo

biljana

17.06.2021 05:33

Diskriminacija oceva poprima sve vece razmere, a najvise pate deca, koja bez ikakvog razloga odrastaju bez jednog roditelja, u nezdravom i toksicnom okruzenju.

Ivica Djuric

17.06.2021 07:26

Srqm ih bilo ! Sramota . Hvala na objektivnom izvetavanju Srpskom Telegrafu !!!! Istina !!!!!!

Georg Jovic

17.06.2021 07:51

Slobodan znam 20 godina , covek 7 godina putuje svaki drugi vikend u Beograd da vidi dete a ne uspeva , sikaniraju ga... kredit je uzeo ovde da bi placao advokate i putovanja ... posao mu visi o koncu zbog odsustva sa posla ... uzas sta mu rade... je l ima mozda da se kupi Srpski telegraf u Austriji na kioscima , treba nam takva objektivna novina ovde !!!

Marta Horvath

17.06.2021 07:56

Da li je moguce ta takve zene postoje ??? Uzas !!!!! Hvala portalu Republika za hrabrost da objavi takve stvari !!!!

Katarina

17.06.2021 09:36

Kako je moguce da se ovako nesto desava?? Sramotno!!! Treba se stideti!!! Covek koji se bori za malo ljubavi za SVOJE dete?? Pa o cemu pricamo mi ovde..? Hvala portalu na obavestenju, o ovome treba pricati ..

Tijana

17.06.2021 09:41

Zgrozena sam sta rade u Centru za socijalni rad.To su vrlo cesto nestrucne i nekompetentne osobe sa velikim ovlascenjima.Zar otac nema ista prava kao i majka?Zasto se uvek na ocevima slomi presuda? Majka sam dvoje dece i smatram da je u najboljem interesu deteta da vidja oba roditelja,ako vec ne mogu da budu zajedno....

Nevena

17.06.2021 12:23

E tek mu sad necu dati nikada dete da vidi , zbog novina cela zemlja sad zna , i porodica moja je saznala e sad ce tek da vidi! Imamo i ja i Biljana i Olivera da ga upropastimo , sad ce videti sa kim se kaci !!! Girls power !!!!

Milan Djordjevic

17.06.2021 12:54

Bravo za Srpski telegraf i Republiku ! Sad i drugi prenose vase vesti, malo mesaju politiku ali politika nema veze sa ovim ovo je skandal vezan za lose ljude a ne politiku i politicare a pogotpvo nema veze sa SNS , vec vise sa starim vlascu gde spada i Vojkan Simic koji to sve orkestrira

Iskreno zainteresovana

17.06.2021 14:45

@Milan Djordjevic - Moja podrska istini, ali koji drugi, ko pise? Pokusavam da dodjem do vise informacija ali ni gospodin Slobodan Rasic ni na koji nacin ne pomaze drugim zrtvama i ne objasnjava korake koje potrebno preduzeti. U Rebublici i Telegrafu se niko ne javlja? Niko ovde nije objasnio da li postoji nacin da se udruzimo u krivicnoj prijavi, tako ne znam na osnovu cega zakljucujete da je ovo pobeda ako postoji toliko drugih zrtava Centra za socijalni rad Novi Beograd koje i dalje nemaju resenje za svoj problem.

Milan Djordjevic

17.06.2021 17:29

@Iskreno zainteresovana - Imate poruku , celu prikljucite se krivicnom gonjenu u krivicnom postupku pred visim javnim tuzilastvom beograd broj 250/2021 eto ! Pozdrav i hvala Republici

Milan Djordjevic

17.06.2021 17:07

@iskrenozainteresovana , kako ije velika pobeda pa ovo je prvi slucaj u tom centru koji pada u vodu zbog pisanja Srpskog telegrafa , ljudi iz Srpskog telegrafa su mesec dana isli u centar i postavljali pitanja , hiljadw mwilova institucijama , zato sto su dobili kvalitetne informacije , istinite , snimke , video zapise , presude , dokumenta sve... vec je napisano mozda ste propustili : prikljucite se svi krivicnom gonjenju i podnesite podnesak i svu dokumentaciju u predmet Vise javno tuzilastvo Beograd KTKO 250/2021 protov centra samog , protov nekoga iz centra , protiv sudija i advokata koji su umesani , i Javni tuzilac Borovic ce to procesuirati i dobicete pravdu , sigurno !!! Srpski telegraf ce pisati o svakom slucaju ako im dostavite dokumenta , a ne samo rekla kazala i misljenje !!! Dokumenta !!! Validna !!! Sa zavodnim pecatima suda , policije , centra .... a ne nacuo sam ovo nacuo sam ono .... pozdrav redakciji , mislim da sam objasnio , da se ne mesa politika u stvari koje su vezane za decu .... molim vas sve bez politike i stranaka !vas advokat treba da posnese krivicne prijave i disciplinske prijave ali inspektoru rada !!!! Ne centru nego inspektoru rada !!!!

Iskreno zainteresovana

17.06.2021 17:19

@Milan Djordjevic - Hvala na detaljnom objasnjenju. Sve sam poslala (cim sam videla clanak) i u Telegraf i Republiku. Saljem vec godinama zalbe na rad svim istancama sa dokazima, cinjenicama, izvestajima, misljenjima... U redu, prikljucicu se krivicnom gonjenju. Mene ne interesuje nista drugo osim da dokazem istinu za moju porodicu i sve zrtve, ne interesuje me ni politika samo ljudska potreba da se ovim monstrumima stane u kraj! Pozdrav

Milan Djordjevic

17.06.2021 18:10

@Iskreno zainteresovana - Samo dokaze i krivicna u tuzilastvo , a prijave inspektoru za rad i unutrasnjoj kontroli . Mozete i u UKP ( UBOPOK) specijalna policija za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala!

Dusan

17.06.2021 19:55

Samo otac koji iskreno voli svoje dete može da izdrži ovu torturu. Čemu služe zakoni i sudske odluke ako se krše i ne poštuju.Drago mi je da su privedene. Nadam se da je ovo samo početak. A vi majko,ne spominjite sekire već poštujte zakon,sud i državu. Svaka čast Srpskom Telegrafu i portalu Republika a Vama Slobodane želim da uskoro zagrlite i poljubite svoje dete.

Advokat

17.06.2021 21:59

Moje klijentkinje iz centra za socijalni rad nisu uhapsene , nego samo saslusane u tuzilastvu. Dalji tok procesa , bice poznat posle saslusanja svih svedoka. Molim da ne iznosite neistine o hapsenjima! Hvala

Ima nas jos

18.06.2021 09:10

@Advokat - Samo sacekajte i nas ostale koji se pridruzujemo krivicnom gonjenju, pa cete imati jos posla. Jos dokaza stize, kao i svedoci. Necete nas spreciti da se cuje istina. A da je ovo pravna drzava vec bi bile u pritvoru da ne mogu da uticu na svedoke. Bolesnice i zlotvorke!

Bogoljub

18.06.2021 17:03

A sto ne prijavite u policiji u Unutrasnjoj Kontroli ? Oni korumpirane i hapse !!

Tisina

21.06.2021 07:34

Tisina.... pred buru

Dusan

23.06.2021 20:10

Osećam da ovde nešto nije u redu kad gosp.advokad ima vremena da mi odgovori. Samo poštujte zakon,sud i državu. Ništa lakše.

Advokat

23.06.2021 21:48

@Dusan - Moje klijentkinje su danas oslobodjene , tuzilac Ana Borovic je odbacila krivicne prijave , ostaje samo jos jedan mali deo da su se bavile trgovinom dece i profajom heroina korisnicima centra romske nacionalnosti u KTKO 250/2021. Hvala tuziocu Ana Borovic na odbacivanju krivicnih prijava , posteno rade u centru pa nekome smeta ..

Zaintresovana

24.06.2021 05:25

Postovana redakcijo republike . Kad cemo saznati epilog ? Citam u komentarima u drugim novinama a i cula sam u Tuzilastvu da su ga prevarili tuzioci drzavni i da nece da hapse . Mozda da napisete koju rec da pomognete da pravda ipak pobedi

Igor vise tuzilastvo

30.06.2021 21:30

@Zaintresovana - Smwnilu su anu borovic , zbog korupcije i mita ... i ljiljanu mihailovic zbog cumeta kometa koga je razvelA i dala alimentaciju 2.000 dinara mesecno .. ista komisija u inatitutu za mentalno zdravlje , teodora mincic , i gajic goran i iz centra BULATOVIC olivera i Biljana čiča i amiljka djordjevic kooja prosaje male rome i jovan ratkovic koji ih iz ajmljije da prose drogorani bensendinima na semaforima inace leceni heroinski u drajzerovoj a vesri i oblaci u cenru za soc rad novi beograd... sve samo moze katarina miljkovic iz treceg osnovnog tuzilatsva da resi ima sva dokumenta

Jovan

29.06.2021 15:48

Zar opet ?

Drug

30.06.2021 21:24

Strasnonsta rade coveku sad je ipaalo da je zgazio bivsu zenu kolima ... anonimna prijava samo da ga mltretiraju ... pakao od auda .. ta ljiljan sudija i te zenne iz centra odmah na robiju , pogotovo smiljka djordjwvic i onaj leceni u drajzerovoj jovan ratkovic

Veljko

19.08.2021 21:22

Ne dirajte Bilju i Olju ! Trebaju nam vojnici uvek !!! Ko ih dira imace posla sa nama

Slavko

11.02.2023 22:53

Bravo tata !!! Nedaj svoju cerku zlotvorima