Grad Beograd podržao našu mladu dizajnerku: TARA KATARINA OSVAJA SVET!

Autor: Republika

Vesti

12.04.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd podržao je rad naše mlade dizajnerke Tare Katarine koja ima samo 14 godina, a već osvaja svet i dokazuje da su Beograđani najkreativniji ljudi na svetu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragomir Petronijević i Tara Katarina

Kao izuzetno talentovana i uspešna, a svakako treba istaći i najmlađi dizajner visoke mode u svetu i najmlađi kreator ikada – Tara Katarina dobila je podršku Grada Beograda, a njen rad podržali su i Dragomir Petronijević, član Gradskog veća kao i Ana Zekavica direktorka Fondacije za mlade talente.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Tara Katarina dobitnica je nagrade britanskog fonda “Color in Design Awards” koji inače nagrađuje isključivo britanske studente na postdiplomskim studijama. Ipak, napravili su izuzetak i mladoj Tara Katarini dodelili su priznanje i plaketu za izuzetan rad.

Ova mlada umetnica takođe je dobitnica i prestižne nagrade “The Most promising young designer 2019”, Evropske Modne Federacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading