(FOTO) LEGIJU ŽENA UMALO KOŠTALA GLAVE: Pogledajte kako izgleda fatalna PLAVUŠA!

Autor: Republika

Vesti

02.04.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši komandant Crvenih beretki i pripadnik Srpske garde, Milorad Ulemek Legija je oduvek intrigirao srpsku javnost, što po surovom načinu postupanja, tako i po upletenosti u najveća krivična dela, međutim, da li ste znali kako izgleda njegova nevenčana supruga Aleksandra?

Milorad Ulemek Legija

Naime, nakon što je okončao svoju vezu sa novinarkom Majom Luković, Milorad Ulemek Legija je uplovio u romansu sa Aleksandrom Ivanović sa kojom je kasnije dobio troje dece.

Ova zanosna plavuša je retko viđena u javnosti, a ono što u prvi mah privlači pažnju kada je u pitanju supruga najčuvenijeg srpskog kriminalca jeste lepota kojom pleni, a sudeći po njenom izgledu, godine koje su prošle kao da nisu ostavile traga na njoj.

Naime, nakon što je Ulemek uhapšen, njegova supruga se zajedno sa decom odselila u Francusku, a pre ove odluke Aleksandra se nije odvajala od svog obezbeđenja. Kako su ranije pisali mediji, postoje spekulacije da se zbog Aleksandre Legija nekoliko puta našao u neprilici. Naime, jednom prilikom  se Legija, navodno, predao policiji upravo zbog svađe sa svojom suprugom, a drugi put je umalo uhapšen zbog svoje izabranice. Treći od navoda koji se mogu pronaći u medijima jeste i taj da je Legija samo nekoliko meseci nakon što je optužen za ubistvo premijera Zorana Đinđića poslao svojoj dragoj buket cveća u porodiliše, što ga je umalo koštalo slobode.

Podsetimo, Legija je jedan od najozloglašenijih srpskih kriminalaca, služi kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine, a tereti se i krivična dela “zemunskog klana”, četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, kao i za ubistvo Ivana Stambolića i pokušaj ubistva Vuka Draškovića u Budvi. Iz zatvora će izaći tek 2044. godine kad napuni 76 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading