IZBACITE OTROVE POSLE VAKCINACIJE: Savet stručnjaka protiv neželjenih efekata posle imunizacije

Autor:

Vesti

30.01.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje preparati koji služe za izbacivanje teških metala iz organizma, kaže za Srpski telegraf farmaceut i homeopata Snežana Jović

RepublikaFoto: Tanjug
Vakcinacija

Farmaceut i homeopata Snežana Jović kaže da je najveći problem što mi realno ne znamo šta sadrži vakcina protiv korone. Ne postoje dokazi da ova vakcina sadrži živu, ali postoje preparati, kao što je tuja, koji se koriste posle svake vakcine, pa i protiv korone.

- Tuja je homeopatski preparat koji se uzima posle bilo koje vakcine. Uzima se tri dana po jedna kuglica između obroka, odnosno pola sata pre ili pola sata posle jela - kaže Snežana.

LEKOVITA GLINA

Ona ističe da je problem kod KOVID-19 što bolest podiže teške metale u organizmu i tu može da pomogne protokol kod detoksikacije teških metala.

ČINJENICE:

Preporuke homeopata

1. Tuja - homeopatski preparat koji se uzima posle bilo koje vakcine

2. Bela glina - podstiče izbacivanje teških metala iz organizma

3. Koren ašlagande - pomaže u prihvatanju novih stvari u organizmu

4. Etarsko ulje tulsi, odnosno sveti bosiljak

5. Biokvercetin - skuplja teške metale iz organizma

6. Klice brokolija - dobre su za detoksikaciju organizma

- Prvo i osnovno što može da pomogne jeste bela glina jer je negativno naelektrisana i vuče sve pozitivno naelektrisane jone teških metala i podstiče njihovo izbacivanje iz organizma. Tretman belom glinom traje tri nedelje. Svake večeri razmuti se jedna kašičica gline (obavezno se koristi drvena kašika) u šolji vode i ostavi do ujutru. Prvih sedam dana na prazan želudac se pije samo voda, dok se talog gline baca. Posle toga može da se popije i glina zajedno s vodom. Ukoliko pijete neke lekove ne treba ih uzimati prvih sat vremena nakon korišćenja gline - kaže naša sagovornica.

Od ajuverdskih preparata Snežana preporučuje prah od ašlagande.

- U pitanju je prah od korena ašlagande, koji jako dobro detoksikuje organizam posle hemioterapije i radioterapije, pa se preporučuje onkološkim pacijentima. On je adaptogen i preporučuje se da bi se organizam podesio i adaptirao na sve nove stvari i promene. Jedna kašičica praha ašlagande se skuva u dva i po decilitra biljnog mleka ili vode. Pusti se da vri desetak minuta dok se ne ukuva dopola. Kada se tečnost prohladi, dodaje se kašičica meda, cimet ili muskatni oraščić, i to se popije uveče - rekla je Snežana.

Detoks od žive

- Homeopatski detoks za živu traje četiri nedelje, pije se dva puta nedeljno po jedna kuglica. Međutim, pre uzimanja homeopatskih lekova neophodna je konsultacija sa stručnjakom koji na osnovu stanja kompletnog organizma procenjuje koja terapija se primenjuje, pa je nezgodno paušalno davati bilo kakve savete - kaže Snežana.

Nar riznica zdravlja

Za one koji nisu ljubitelji ovakvih preparata Snežana preporučuje nar, kog u ovo vreme ima dosta u prodavnicama i po pijacama.

- Nar je riznica zdravlja, voće izuzetno bogato vitaminom C, a nije tako kiseo kao citrusi. On podešava na optimalan sadržaj estrogena u organizmu, deluje na snižavanje holesterola, što potvrđuju i kliničke studije. Čist nar u bobicama ima izuzetne benefite po ljudsko zdravlje, svima je dostupan i treba ga koristiti u ishrani što više - preporučila je Snežana.

SVETI BOSILJAK

Kako ističe, ašlaganda prvenstveno deluje na snižavanje kortizola, koji se povećava usled stresa i ima jak detoksikujući efekat na organizam i zato se preporučuje onkološkim pacijentima.

- Preporučujem i upotrebu etarskog ulja tulsi, odnosno svetog bosiljka. On ima čak 80 posto ugljenola, kao što ima karanfilić, i on pomaže u detoksikaciji. Može da se udiše, maže, da se pije, i to od jedne do dve kapi ujutru i uveče u kašiku meda i uz čaj jer snižava holesterol. Tretman traje pet dana - rekla je Jovićeva.

Za detoksikaciju je koristan aktivni ugalj i biokvercetin, koji može da se nabavi u ruskoj apoteci.

- Biokvercetin jako helira, on skuplja teške metale u tu svoju rešetku. Prirodno biokvercetina ima u luku i praziliku, pa ih treba jesti. To su kapsule ili tablete i pije se tri puta dnevno. Rusi to daju i intravenski i za nekoliko dana se čovek bukvalno preporodi. Ja preporučujem i klice brokolija, koje mogu da se kupe na Kalenić pijaci. Potrebna vam je, recimo, 1/3 šolje klica koje se preliju vodom zagrejanom na 60 stepeni i ostave se poklopljene desetak minuta. Klice se umešaju u salatu i pojedu. To je isto dobro koristiti nedelju dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Panthooz

09.10.2021 11:59

"Farmaceut i homeopata" Snežana Jović realno pojma nema ne samo o sastavu vakcina, nego i o primeni ovoga što navodi. Čak, nema veze ni sa nazivima biljaka. Biće da je reč o šarlatanki.