UPOZORENJE RHMZ: Danas vremenske prilike nalik OLUJI

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.12.2020

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ upozorio je da se do srede u košavskom području i na planinama očekuje jak jugoistočni vetar, u Južnom Banatu sa udarima olujne jačine, od 24 do 28 metara u sekundi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Srbiji će, prema prognozi za danas, biti umereno do potpuno oblacno, vetrovito i toplije u vecini krajeva uglavnom suvo, na jugu i jugozapadu mestimicno sa kisom, na visokim planinama sa snegom.

Jutarnja temperatura biće od 1 do 5, najvisa dnevna od 11 do 16 stepeni.


Vetar umeren i jak južni i jugoistočni, u Pomoravlju, juznom Banatu i planinskim predelima sa udarima olujne jačine.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo vetrovito i toplije. Vetar umeren i jak jugoistočni, povremeno sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura oko 2, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Prema izlgedima za sedam dana, do kraja godine pretežno oblačno i toplo, mestimićno sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

U košavskom podrucju i na planinama duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu i u utorak sa udarima olujne jačine, zatim u postepenom slabljenju.

Temperatura znatno iznad proseka, u većini mesta od 12 do 16 stepeni. U ostalim danima do kraja perioda suvo i svežije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading