Evo zašto policijski helikopteri nadleću Novi Beograd

Autor:

Vesti

16.11.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog predvečerja na nebu nad Novim Beogradom vlada pravo "vanredno stanje". Nekoliko policijskih helikoptera kruži ovim delom grada, osvetljava tlo, a jedan je sleteo u blizini ušća. Građani u ovom delu prestonice su prilično uznemireni jer ne znaju šta se dešava.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Foto: Ilustracija

Veliki broj zabrinutih Novobeograđana prijavio je buku, a neki su čak pomislili da je u toku potraga za razbojnicima koji su jutros pucali na jednog muškarca.

- Velika je buka, čuje se na potezu od Biznis centra, kod Merkatora, u blokovima 21 i 22, kao i kod ušća. Veoma je neprijatno - rekla je stanovnica Novog Beograda portalu Blic.

 

 

 

Nadležni iz MUP-a potvrdili su ranije navode da je u pitanju je proba za vežbu policijskih snaga.

- U pitanju su pripreme za antiterorističku vežbu "Obruč" - objasnili su iz MUP-a.

Iz ministarstva unutrašnjih poslova naveli su i da će u u sklopu priprema za policijsku antiterorističku vežbu "Obruč 2020" policijski helikopteri nadletati širi centar Beograda od danas do četvrtka u periodu od 12 -15 i od 16 do 19 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading