Ministar Vulin uputio čestitku povodom Dana Centra vojnomedicinskih ustanova

Autor:

Vesti

09.06.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svim pripadnicima Centra vojnomedicinskih ustanova Beograd upućujem iskrene čestitke povodom 9. juna - Dana Centra.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

Tog dana 1922. godine formiran je Centar vojnomedicinskih ustanova Beograd.

Nastavljajući tradiciju dugu gotovo jedan vek, dali ste značajan doprinos zaštiti zdravlja profesionalnih vojnih lica, članova njihovih porodica, vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, učenika, kadeta, lica na stručnom osposobljavanju i vojnim dužnostima u Vojsci Srbije. Takođe, izuzetno je važna pažnja koju posvećujete zaštiti zdravlja starije populacije vojnih penzionera odnosno gerontološkoj službi.

U godini kada se Srbija borila sa surovim neprijateljem - virusom KOVID-19 vaši pripadnici dali su svoj maksimum pokazavši još jednom značaj lekarske struke za opstanak i jačanje sistema odbrane, ali i države i čovečanstva u celini, na čemu smo vam svi neizmerno zahvalni.

Čestitam vam praznik, siguran da ćete i u narednom periodu, pružajući opšte medicinske i specijalističke usluge, ostvarivati zapažene rezultate u oblasti preventivne medicine, predstavljati značajnu sponu sa vojnim ustanovama sekundarne i tercijarne zaštite i biti značajan oslonac vojnog zdravstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading