NE SMETE DA PROPUSTITE: Dovedite i decu na festival zdravog života

Autor:

Vesti

06.09.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji prirode i oni koji će to postati (a trebalo bi pod hitno svi da se ekološki osvestimo) ne bi smeli da propuste Organic Live Fest predstojećeg vikenda 7. i 8. septembra u Topčiderskom parku od 10 do 20 sati. Posebno izdvajamo Seminar klimatske promene na kome će predavač biti Bojana Bogojević, jedina akreditovana od strane UN u Srbiji.

RepublikaFoto: Promo foto
Vreme je da se ekološki osvestimo

 

Organic Live Fest je festival održivog razvoja osmišljen da svojim sadržajem probudi svest svakog pojedinca da živi na zdrav način.

 

Koncept je zasnovan na promovisanju racionalnog korišćenja prirodnih resursa primenom savremenih tehnologija. Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine osnovne su teme festivala, a ujedno i najaktuelnije teme savremenog društva.

U skladu sa tim, sadržaj festivala je usmeren ka podizanju kvaliteta životne sredine promovišući evropske i svetske standarde, a posebno ka promeni stila života, što je ujedno i najteži deo misije.

Foto: Privatna arhiva
Bojana Bogojević će biti predavač u nedelju od 13 sati

U najširem smislu, namenjen je celokupnoj populaciji, kako onima koji su posvećeni ideji održivog razvoja, tako i onima koji imaju veoma malo znanja o ovoj oblasti. U užem smislu, okrenut je najmlađima, s obzirom da se svest razvija u najranijem dobu života.

Istovremeno, zaposleni tj. produktivni deo populacije predstavlja važnu kariku, jer je u mogućnosti da primenjuje savremene trendove, unapređuje način života i samim tim bude nosilac razvoja privrede i održivog razvoja svake države.

Festival se održava jednom godišnje prvog vikenda septembra meseca u najlepšem beogradskom parku, u Topčideru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading