KOSTA JE PSIHOPATA KOJI ĆE OPET UBITI: Njegov otac i majka moraju takođe biti veštačeni jer su oni apsolutno krivi

Autor:

Vesti

29.09.2023

18:00

Doktora Vladimira Kecmanovića i genetičarku Miljanu Kecmanović psiholog smatra krivima za zločin sina i da bi i njih trebalo psihološki veštačiti.

KOSTA JE PSIHOPATA KOJI ĆE OPET UBITI: Njegov otac i majka moraju takođe biti veštačeni jer su oni apsolutno krivi

Instagram, twitter

Komentari (10)

Loading
Tanja

29.09.2023 18:32

Otac , doctor ga vodio u streljanu,ucio da barata oruzjem!Oruzje je od kuce doneo da nam poubija decu! U skoli ,svoje skolske drugare, oruzjem koje je od kuce doneo bezosecajno poubijao... Majka prosveti radnik dozvolila da ide u streljanu,da uci da barata oruzjem.Jos uvek radi u prosveti zasto? Sestra nosila bratov noz u rancu ! Oruzje je od kuce doneo u skolu ! Roditelji su ga ucili da barata oruzjem ! Zasto majka i dalje radi u prosveti ? Zasto je majka na slobodi ?

Odgovori 7 25
fuj

29.09.2023 22:52

Feminošovinisti.. znači muško dete od 13 godina je dostiglo mentalnu zrelost i treba biti živo spaljeno. Ali polugole od 17 sa 80kg i 2m su mentalno deca.

Odgovori 12 4
Toni

30.09.2023 13:05

@fuj - To nije dete, to je monstrum. I da, treba ga "živog spaliti" ili bar zatvoriti do kraja zivota da svetlost dana ne vidi nikad.

Mina

30.09.2023 02:06

Zena je obrazovana, ima porodicni pedigre, ali ima tu neke falinke.

Zemun

30.09.2023 06:40

Krivica roditelja je iste težine kao i Kostina krivica, ali ima mnogo stvari koje su se desile tom dečku u školi pre toga a koje ne objavljuju.....(moja dva sina su zavrila osnovnu školu u toj školi...)Psihološki profil ovog maloletnika se retko srece u tim godinama, jer Kosta ima genetske i psihološke predispozicije perfektnog plaćenog ubice što bi u kasnijim godinama i postao da ga blesavi roditelj nije pre vremena uveo u svet oružja, da ga šašava majka nije odbacivala i da ga u školi nisu ponižavali....(da li stvarno mislite da su slučajno žrtve devojčice i nastavnica barem objavite istinu breeee) A da se ja pitam on bi trebalo da bude streljan sa sve roditeljima, jer bih ja to lično uradio da su moja deca nastradala

Megi

30.09.2023 07:43

Apsolutno se slažem, od početka do kraja, iako nisam stručnjak iz ove oblasti. Zdrav razum mi govori, nebitno je šta su roditelji po struci, oni su za mentalno veštačenje.

Lj

30.09.2023 14:59

Mali je nasledio dedine gene, po ocu. Majka je ao genetičar je mirala znati da je to moguće

Vesna

30.09.2023 20:38

Gospođa koja je psiholog i psihijatar komentirala je Kostin slučaj i zaključila dijagnozu a šta čekaju doktori u klinici gde se dječak nalazi? Ili ne znaju šta bi sa njim pa ga drže u klinici??

Lucija

05.10.2023 20:58

Psihologinja sve zna, daje dijagnozu a nije licno videla, niti komunicirala sa decakom, niti sa njegovim roditeljima. Psihologinju niko nista ne pita, ne ukljucuju je nigde, pa sama iskace, radi samopromociju. Kvazi strucnjak koji ne poznaje etiku, obicna malogradjanka, bez obzira sto joj je svaka druga rec da je nesto zavrsila u Parizu Steta sto u Parizu nije " pokupila" lepe i ugladjene manire Balkanski mentalitet je u njoj duboko usadjen. Pravi, kvalitetni i kulturan strucnjak postuje etiku struke i diskreciju i ne lupeta u javnom pristoru. Sama prica o svojoj strucnosti - Usta moja hvalite me, kaze narodna poslovica.

tralalal

10.10.2023 14:59

Pošto su porodica " sa pedigreom " onda mogu da budu i ubice ! Neće biti osudjen niko ! Ili će za javnost biti osudjeni ,a niko ih nikad neće videti pošto očigledno imaju podršku vrhovnog vodje Srbije...pa će slučaj biti zataškan kao i sve u Srbiji...A porodica Kecmanović na mnogo lepšem mestu van granica Srbije sa novim identitetom i obrisanom prošlošću ...A mali " nevini Kosta " će negde drugde u ponavljati svoje zločine,jer su mu to " normalni" postupci...