(FOTO) Vesić pokazao plan izgradnje metroa

Autor:

Vesti

13.02.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu plan razvoja projekta Beogradski metro i voz.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

 - Ovaj plan predviđa sve aktivnosti koje ćemo preduzimati do 2023. godine kada počinje izgradnja druge linije beogradskog metroa. U to vreme prva linija, čija izgradnja počinje u novembru ove godine, a završava se 2028. godine, biće uveliko u toku - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Svakog radnog dana održavam sednice Radne grupe u kojoj se nalaze sve gradske institucije kako bi rokovi iz ovog plana bili ispunjeni.Beograd će 2028. godine imati prvu liniju metroa a 2030. i drugu liniju. Ostaće zapamćeno vekovima ko je gradio metro. To je moj san i to me pokreće. Кao što predsednik Vučić kaže “svi imamo svoje snove”. Ono što sanjate govori zašto se bavite politikom. Ovaj san sanjamo zajedno. I ispunićemo ga. To mogu da garantujem. Nisam od onih koji ne mogu ništa da potvrde, ni da demantuju - dodao je Vesić.

Јутро у мојој канцеларији у Скупштини града Београда. На мојој радној табли на којој су пописани сви пројекта од данас... Posted by Горан Весић on Friday, February 12, 2021

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading