NOVI UDAR SA ZAPADA: Britanci optužuju Srbiju da je glavni krivac za destabilizaciju u regionu, pozivaju na brzu intervenciju EU i SAD

Autor:

Svet

06.11.2021

06:32

Članica Doma lordova u Ujedinjenom Kraljevstvu Arminka Helić i njen stranački kolega iz Konzervativne partije, poslanik Entoni Mangnal smatraju da je Srbija glavni krivac nedavne destabilizacije i da na nju više ne treba gledati kao na saveznika Zapada kada je reč o stabilnosti u regionu.

NOVI UDAR SA ZAPADA: Britanci optužuju Srbiju da je glavni krivac za destabilizaciju u regionu, pozivaju na brzu intervenciju EU i SAD

pixabay

Komentari (10)

Loading
Bonaparta

06.11.2021 07:56

Da li je moguće da zemlja sa ovakvom obaveštajnom službom i informativnom službom da ne kažem medijima " izmišljaju" probleme ili ih NE IZMIŠLJAJU već to rade po direktivi onih kojima treba gužva na ovom terenu. Buće da je ovo drugo i da upravonta ista služba ima svoje pulene za plasiranje laži. Po prezimenu vidite sa kog prostora potiče dotična persona kupljena za par funti. Dronjak od ličnosti ili teatralni kepec, kao naši Đilas i Marinika.

Odgovori 46 6
Denis

06.11.2021 09:01

Ko bi reko da Balinkusa pljuje po Srbima.

Odgovori 33 4
hehe

06.11.2021 09:19

koji su ovo glupani :) ono kada ti ovakvi kreteni odlucuju u svetu sta i kako... ali srecom vise ne mogu.. neka izvole neka udare na srbiju, samo sto ovoga puta u tom slucaju nepovratno gube srbiju a time prakticno i balkan, i dobice nuklearke ruske u sred evrope a i kineske sto se mene tice... mada engleze bas briga iskreno, ali bar neka ispastaju ovi glupani oko nas sto ce ih slediti...

Odgovori 36 7
Vox

06.11.2021 12:03

Dolazi i vama strašni sud bez suda.

Odgovori 27 4
Milan Karapandza

06.11.2021 18:49

Da li ce nam se ikada ti englezi skinuti sa grbace

Slobodan Basic

07.11.2021 06:00

@Milan Karapandza - Uvek sam govorio najpokvareniji i najpodmukliji narod.Sto pišem uvek .Srbiji trebaju balističke rakete do engleske.Oni nas mi njih.Znase njihova namera.Znase njihova podmuklost .Ali ovaj put neće uspeti.Samo praviti oružje strategiju kako im poslati bombastu čestitku na gradove ako dođe do rata.Navikla kraljevina da pljačka ubija to im je u genima.Sto se tiče Đilasa uništiti ga i Tepić da nepostoje u politici.Drzati se Rusije i nebrinuti a i Kine.Srboi ujedinimo se nestacemo a posle kriviti jedni druge.Cuvajmo Rusiju Danas veliku svetsku silu .

opasnost

06.11.2021 20:19

Njen je tekst veoma opasan jer ni jednom recju ne pominje da su postupci Srba isprovocirani. Recimo, uopste ne pominje da je ROSU upao na sever Kosova, i da su nadletanja aviona i dronova odgovor na ponasanje Siptara. Ali, veoma se zalaze za rat na Zapadnom Balkanu, posto im treba nesto da skrenu poglede svojih problema. Gospodja je takodje pro-US, pa se to pisanije moze shvatiti i kao i pretnja koju US ne zeli da izgovori. U svakom slucaju, ponovo mesetare i pokusavaju da izazovu rat, i nece prezati ni od cega... A posebno sto se maksimalno trude da vrate Osmalije na Balkan, barem do Beograda.

Zoran

06.11.2021 22:00

Slušajte vi britanci, prestabite da podržavate šiptarske teroriste! Srbija ima pravo da brine, ida se interesuje o prvima Srba gde god živeli kao i svi drugi!

kiki

07.11.2021 00:13

Jednom imperijalistu - uvek imperijalisti. Britanci koji su od postanja pobili vise ljudi na svetunego nacije zajedno, nasle se da pricaju o Srbiji i srpskoj naciji. Oni su olicje zla i primer kakvi ne treba da budemo.

Slobodan Basic

07.11.2021 06:13

Pod hitno otvoriti Rusku bazu .Jel drugog spasa nema.Srbija nikada nije bila destabilizator regiona .Drugo odma prekinuti sve odnose sa Londonom .Pohapsiti sve strane agente Kraljevine Engleske .Sve to Srbija može .Tu kukavica nesme biti onaj ko vodi Srbiju.Koi drugi način postoji ja nevidim.Samo dobro oružje zločinci poznaju koje može da se uništi njihovo zlo.