AUSTRALIJSKI PSIHOPATA PONOVO UDARA: Kirjos još jednom BEZOBRAZNO isprozivao Novaka!

Autor:

Sport

14.02.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja sa sramnim ponašanjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Nik Kirjos

Nik Kirjos je odavno prevršio granicu dobrog ukusa, ali se prgavi Australijanac ne zaustavlja u prozivanju Novaka Đokovića.

Iako je završio takmičenje u singlu na Australijan openu, u paru sa Tanasijem Kokinakisom nastavio je takmičenje u dublu, tako da je i dalje u Melburn parku. 

Tako je Nik iskoristio još jednu šansu da udari na najboljeg tenisera sveta.

Kirjos je za napad ponovo iskoristio društvene mreže, ovog puta u vidu komentara na izjavu Tejlora Frica posle poraza od Novaka.

Fric je napisao:

- Težak način da se sve završi na Australijan openu. Bio sam tako blizu nečeg velikog pošto sam se borio najbolje što sam mogao. Prejak je bio Novak na kraju, nadam se da će uskoro biti bolje što se tiče povrede. Hvala svima na podršci, sledi povratak na posao - napisao je Fric.

Kirjos je osetio potrebu da mu odgovori, pa je podrugljivo napisao:

- Uzeću medicinski tajm-aut Frici, vrlo brzo, vraćam se za dva sata - napisao je ironično, verovatno aludirajući na Novakov uzimanje medicinskog tajm-auta u tom meču, kada je otišao na tretman u svlačionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NESA151

14.02.2021 09:36

Budala UVEK OSTAJE SAMO BUDALA!