Tipsarević: Ambiciozan projekat, prva nedelja uspešna

Autor:

Sport

19.06.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva nedelja Otvorenog prvenstva Istočne Evrope, koje je planirano da traje šest sedmica uspešno je prošla, rekao je Janko Tipsarević, organizator turnira.

RepublikaFoto: Telegraf/dkadic
Janko Tipsarević

- Ovo je ambiciozan projekat koji treba da traje šest nedelja. Zapitam se i sam u šta smo ušli. Ideja je nastala posle otkazivanja Indijan Velsa. Probali smo da napravimo nešto da bi tenis kao sport nastavio da živi - rekao je Tipsarević na konferenciji za medije u Kraun Plazi.

Turnir je startovao 15. juna na terenima na SC Olimp, a bivši teniser rekao je da je zadovoljan odzivom igrača, kojima se zahvalio što su došli u Beograd.


 - Momci i devojke iz regiona su odmah prihvatili priliku da igraju. Prva nedelja je bila uspešna, imali smo mali broj otkaza, a naredne imamo drugi deo takmičenja - rekao je Tipsarević.

Turnir se igra bez prisustva publike, a Tipasrević je otkrio da neće biti promene po tom pitanju ni u narednim nedeljama turnira, zbog velikog broja ljudi koji dolaze sa igračima na sam turnir.

Srpski teniser Filip Krajinović, koji je prošle nedelje igrao finale Adria Tour-a, igraće i na turniru koji ogranizuje njegov trener.

- Od mene se očekuje mnogo. Iza mene je jedan prelep vikend, nezaboravan. Ulazim spreman u narednu nedelju. Čast mi je što ću igrati na Jankovom turniru. Biću maksimalno spreman. Imam pritisak, igra se u njegovom klubu, a on mi je trener. Sve je to sastavni deo sporta - rekao je Krajinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading