(FOTO) Naomi Osaka napisala pismo Kobiju.... Suza suzu stiže... "Moj veliki brat, mentor, inspiracija"...

Autor:

Sport

27.01.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada japanska teniserka Naomi Osaka, koja je bio u prijateljskim odnosima sa Kobi Brajantom, sav bes i tugu zbog preranog odlaska košarkaškog asa kome se ceo svet divio pretočila je u emotivno pismo...

RepublikaFoto: tanjug/AP
Naomi Osaka

Osaka je u Kobiju videla prijatelja, uzora, idola i čoveka od koga je uvek mogla da dobije pravi savet, a njen odnos prema košarkaškoj veličini stao je u sledeće reči:

-  Hej... Ne znam stvarno šta da radim pa ti pišem ovo pismo. Hvala ti što si bio ti. Hvala ti što si svuda inspirisao ljude, nisi ni svestan do koliko si srca stigao. Hvala ti što si bio dovoljno skroman da se ne ponašaš kao velikan kakav jesi. Hvala ti što si brinuo i proveravao kako sam posle teških poraza. Hvala ti za potpuno neobavezno pisanje "jesi li OK", jer si znao koliko sam sj... u glavi ponekad. Hvala ti što si me naučio mnogim stvarima u tako kratkom periodu koliko sam imala sreće da te poznajem. Hvala ti što postojiš. Uvek ćeš biti moj veliki brat, mentor, inspiracija, volim te - napisala je Osaka u oproštajnom pismu upućenom Brajantu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-from Naomi. always with love.

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka) on Jan 26, 2020 at 9:41pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading