Federer posle četiri sata mučenja prošao Milmana!

Autor:

Sport

24.01.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle senzacionalne igre i uz sjajnu podršku publike Džon Milman ipak nije uspeo da eliminiše Rodžera Federera sa Australijan Opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izvukao se

Federer je na kraju trijumfovao tek posle super tajbrejka u petom setu. Rezultat je na kraju bio 4:6, 7:6, 6:4, 4:6, 7:6.

U prvom setu Milman je šokirao Federera ranim brejkom, ali je Švajcarac uspeo da izjednači. Ipak u poslednjem gemu seta Australijanac je odneo pobedu i poveo.

U drugom setu smo videli samo jednu brejk loptu, ali je Federer nije iskoristio, pa se otišlo u taj-brejk koji je dobio iskusni Švajcarac. Sa jednim brejkom u trećem setu Federer je poveo, ali nije se Milman predavao.

Milman je izjednačio na 2:2, a onda je delovalo da je sve gotovo kada ga je domaći teniser brejknuo na startu odlučujućeg seta. Ipak odmah je to vratio Federer i otišlo se u taj brejk. 

Pobednik ovog meča igraće sa Mađarem Martinom Fučovičem u četvrtom kolu, a u projektovanom polufinalu ide na boljeg iz meča Raonić-Čilić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading