Nole saznao ime narednog rivala!

Autor:

Sport

21.01.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što im je juče odložen meč zbog obilnih padavina, sinoć su Tatsuma Ito i Prađneš Gunesvaran konačno ukrstili rekete u prvom kolu glavnom žreba Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tatsuma Iso

Prvi sa specijalnom pozivnicom organizatora, a drugi kao srećni gubitnik iz kvalifikacije. Pobeda je donosila 45 ATP poena, čak 128.000 australijskih dolara (0,62 evra), ali i veliku priliku da se odmere sa jednim od najboljih svih vremena, Novakom Đokovićem.

I kao što se i očekivalo Japanac je bio daleko konkretniji i bolji ostvarivši laganu pobedu. Trenutno 146. reket sveta je posao završio u tri seta, rezultatom 6:4, 6:2 i 7:5 i sada čeka definitivno najveći izazov u profesionalnom životu.

Naime, 31-godišnjaku sa rezidencijom u Tokiju, ovo će biti prvi susret sa nekim iz "velike trojke" te nema sumnje da će dati sve od sebe.

Šanse su mu naravno veoma tanke pošto je Nole prvi favorit za osvajanje, tačnije odbranu titule na Australijan openu.

Meč će biti održan tokom trećeg dana, to jest u sredu u jutarnjim časovima po srednjoevropskom vremenu pošto je treći na glavnom stadionu.

Pobednik ovog meča ide na boljeg iz odmeravanja između Danijela Evansa, 30. nosioca i Jošihite Nišioke.

Britanac je naravno favorit, ali treba očekivati jak otpor Japanaca, te ne bi bilo čudo da vidimo više od tri seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading