USPEŠNA SARADNJA: Predstavnici Novog Pazara posetili Sportski savez Srbije!

Autor:

Sport

05.02.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti Sportskog saveza Srbije su bili novoizabrani predstavnici Sportskog saveza Novog Pazara.

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije
Predstavnici Novog Pazara u poseti Sportskom Savezu Srbije

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković su sa predsednicom SSNP Amelom Terzić i generalnim sekretarom Nerminom Zećirovićem razgovarali na temu trenutne situacije u sportu u koji se iz godine u godinu sve više ulaže, infrastruktura napreduje, a broj ideja i manifestacija se povećava.

Sportski savez Novog Pazara i novo rukovodstvo nastavljaju da rade i neguju odlične odnose sa Sportskim savezom Srbije. Ovaj teritorijalni sportski savez uključen je u akcije SSS i organizovao je dve godine zaredom Mali sajam sporta što će se nastaviti i ove godine, akciju "Budi zdrava vežbaj sa nama" sprovodi u kontinuitetu već mesecima, veliku pažnju posvećuju rekreativnom sportu i sportu dece u školama.

 

Davor Štefanek i Amela Terzić, već poznaju sportske izazove jer su do nedavno i sami takmičili. Sada sa funkcionerskih pozicija nastavljaju da daju dobar primer mladima, pružaju podršku sportistima i svako u svom domenu unapredi sport. Predsednik Davor Štefanek će sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem uzvratiti posetu i uveriti se u nastavak odlične sportske priče koja traje u Novom Pazaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading