RUKOMETNI SMAK SVETA: Hansen povlači RADIKALAN potez pred Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

04.01.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Danac i šokirao planetu.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativac Danske Mikel Hansen

Mikel Hansen, najbolji rukometaš Danske i jedan od najistaknutijih igrača planete, najavio je da bi mogao da propusti naredno Svetsko prvenstvo u Egiptu.

Kao razlog, Hansen navodi "neozbiljnost" domaćina vezano za protokol oko koronavirusa, s obzirom da je dopušteno da navijači prisustvuju utakmicama, i to njih do 5.000.

- Ne znam uopšte da li bi trebalo da se igra. Ne sme da bude navijača. Neka mi objasne u čemu je poenta da mi igrači budemo izolovani u hotelu, putujemo u posebnim autobusima, sa maskama, a onda izađemo na teren pred toliko ljudi - izjavio je Danac.

On potučuje da se problem sa pandemijom mora tretirati kao u ozbiljnim zemljama, kako bi se rizik sveo na minimum.

- Rizik je ogroman za sve nas. Pažljivo ću razmisliti da li ću uopšte igrati na Svetskom prvenstvu - zaključio je Mikel Hansen.

Podsetimo, Danska će na predstojećem šampionatu braniti svetsku titulu koju je osvojila pre dve godine, a takmičenje počinje u grupi D sa Argentinom, Bahreinom i Kongom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading