CENA 2.000.000 EVRA: Poznato da li reprezentativac Švedske STIŽE u Zvezdu!

Autor:

Sport

04.01.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde Milan Pavkov i Mirko Ivanić

Napadač Malmea, na pozajmici iz Anderlehta, Isak Telin (28) nalazi se na meti Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, ali bar dve stvari "koče" njegov transfer u Ljutice Bogdana.

Naime, Belgijanci traže dva miliona evra na ime obeštećenja, što je previše za aktuelnog srpskog šampiona, ali i za Šveđane koji su želeli da ga otkupe.

Sa druge strane, angažovanje novog špica direktno je povezano sa prodajom Milana Pavkova, koja trenutno nije blizu realizacije. Pre Nove godine, junaka pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona (2:0) tražio je kineski drugoligaš Gengdu Beter Siti, ali je Zvezda odbila 700.000 evropskih novčanica jer želi da prodajom centarfora zaradi bar milion.

Što se tiče Telina, on ne mora da brine. Žele ga timovi iz Nemačke, Turske i Azije, a momentalno je najbliži prelasku u neimenovani klub iz Istanbula. On je dres sa nacionalnim grbom nosio 29 puta, uz tri postignuta gola, a asno je da će se branilac titule u Superligi Srbije okrenuti drugim rešenjima...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading