Hamilton žali zbog publike!

Autor:

Sport

09.05.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formule 1 još uvek nema ove sezone, i dalje se ne zna tačno kada će ona početi, a jedan od onih koji se malo oglašavao je Luis Hamilton. Svetski šampion ne učestvuje u virtuelnim trkama koje su sve popularnije i deluje kao da pokušava da se fokusira na početak sezone kada za to dođe vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

Šestostruki svetski šampion je u jednom intervjuu preko videolinka pričao najviše o tome koliko mu nedostaje trkanje. Takođe kaže da će mu biti neobično kada se sezona nastavi i to pred praznim tribinama.  

- Dobio sam osećaj praznine jer su navijači ono što čini trku. Širom sveta, gde god da odemo što je više navijača bolja je atmosfera, tako dobijaš trke u Monci i Silverstonu i biće veoma prazno. Ali ono što je dobro, dobijam poruke navijača koji pate tokom ovog perioda jer ne mogu da gledaju sport. To pokazuje koliko je on bitan u našim životima. On je uzbudljiv, ne znam koliko će biti uzbudljivo da ga gledaju na televiziji. Za nas će to biti kao na testiranju, možda i gore nego kao na testiranju. Međutim trkanje je trkanje i veoma mi nedostaje - rekao je Britanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading