Detalji smrti bebe: Majka podojila dete, dva sata kasnije zatekla je bez znakova života

Autor: Blic

Hronika

09.05.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz Martonoša kod Kanjiže, na severu Bačke, jutros je policiji prijavila smrt svoje bebe F. V. koju je majka zatekla mrtvu. Kako saznajemo, reč je o bebi od svega 40 dana koja je zatečena bez vidljivih povreda, pa zasad nema nagoveštaja da je reč o nasilnoj smrti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Tačan uzrok zbog kojeg je beba preminula znaće se nakon obdukcije koju je naložilo Više javno tižilaštvo iz Subotice, koje vodi istragu o ovom tragičnom događaju. Radi toga je telo bebe poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

U Policijskoj upravi u Kikindi, kojoj pripada i područje Kanjiže, potvrdili su ovaj tragičan događaj, ali nisu mogli da saopšte više detalja. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Policijske stanice u Kanjiži i zamenik višeg javnog tužioca iz Subotice.

- Majka je navodno podojila bebu oko pet sati, a onda je dva sata kasnije zatekla dete bez znakova života. Za sada nema jasnih nagoveštaja da je smrt bebe izazvana nasilnim putem, ali će se tačan uzrok smrti znati tek nakon odbukcije. Ova tragedija dogodila se u višečlanoj porodici koja živi od socijalne pomoći i u kojoj je više dece – saznaju “Novosti” od izvora bliskog istrazi.

Dalju istragu o ovom nemilom događaju vodi Više javno tužilaštvo u Subotici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading