JOKIĆ UŽASNUT: Bili smo KATASTROFA, kao PET STOLICA!

Autor: Republika

Sport

17.05.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se plej-of,a Nikola Jokić je nezadovoljan izadnjem svoje ekipe u poslednjoj utakmici regularnog dela sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver je ubeljivo poražen od rivala u predstojećem plej-ofu Portland Trejlblejzersa 132:116. "Džokeru" se nije svidelo na šta je ekipa ličila na terenu:

- Katastrofa smo počeli utakmicu. Bili su bolji, gladni, agresivniji, brži, sve je bilo na njihovoj strani. Mi smo samo bili tamo, kao pet stolica. Tačno se videlo da je njima značilo, a nama nije. To je loš mentalitet, loš pristup. Moramo puno bolje, igraćemo s njima u plej-ofu. Sjajna ekipa, imaju jako puno talentovanih igrača. Plej-of je neka druga košarka, biće zanimljivo - izjavio je Jokić na pitanje srpskog novinara Aleksandra Žikića.

Blejzers i Nagetsi se redovno viđaju tokom sezone, čeka ih susret u doigravanju psole dve godine. Na pitanje da li su sada bolje opremljeni za vrlo kvalitetne Blejzerse, prvi kandidat za MVP-a ističe probleme sa povredama

- Nemamo Džamala (Mareja), on nije sve, ali je vrlo bitan. nemamo Vila Barton. Nemamo igrače koji igraju veće minutaže, ali ostali su spremni da se bore. Moramo da izađemo da se borimo - kaže Jokić i dodaje kakav plan imaju za prvu rundu:

- Moramo da budemo agresivni u odbrani. Da znamo šta radimo. Duga je serija, biće velika borba. Pobediće onaj koji je više fokusiran. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading