JEDNOM REČJU: Mijailović objasnio SUSPENZIJU Partizana!

Autor:

Sport

06.05.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Ostoja Mijailović o gorućoj temi u prestonici Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je za Mocartsport da je suspenzija BAT-a crno-belima "nesporazum" i da će im se tim povodom klub iz Humske obratiti pismenim putem.

Smatramo da je BAT pustio ovu odluku greškom, zbog čega smo im se obratili pismenim putem - rekao je čelnik "parnog valjka", pa pojasnio finansijsko stanje u klubu:

- Do sada je kroz reprograme isplaćeno oko 2.700.000 evra. Preuzeti dug ka Dušku Vujoševiću bio je 400.000 evra. Danas se on plaća kroz rate. Preostali dug se plaća kroz rate i reprogram od oko 80.000 evra. Plaćeno je i više novca no što je predviđeno po sporazumu potpisanim sa BAT-om i našim bivšim trenerom, te smatram da se radi o nesporazumu. Namera nas koji danas vodimo klub je da se plati svakome sve što mu pripada, iako te obaveze nismo mi pravili, niti trofeje koje plaćamo današnjim novcem prisvajamo kao ličnu zaslugu. Danas se Partizan bez obzira na situaciju u kojoj živimo, vešto bori sa obavezama, jako teško, ali se bori - zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading