OTKRIVEN UZROK SMRTI FEĐE STOJANOVIĆA: Nisam želeo da se širi OVA INFORMACIJA!

Autor: Republika

Zabava

06.05.2021

10:16

Otkriven urok smrti legendarnog glumca..

youtube.com
Feđa Stojanović

Glumac Feđa Stojanović, čija je smrt juče potresla Srbiju, krajem prošle godine je imao ozbiljnu operaciju, ali se nedugo nakon intervencije vratio poslu.

Stojanović je u bolnici proveo nekoliko dana, da bi zatim bio pušten na kućno lečenje. Feđa se dobro osećao posle intervencije i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila teška i rizična, i što je rađena u jeku pandemije korona virusa.

– Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao – rekao je Feđa kroz osmeh tada za medije.

Iako je oporavak posle ovakve operacije dug i težak, umetnik nije posustao, već se i poslovno angažovao.

– U subotu imam prvu predstavu, tako da sam nastavio da živim normalno. Hoću da se ponašam normalno, ne želim ništa u svom životu da menjam i hoću i dalje da radim. Verujem da će biti bolje – kazao je Feđa Stojanović u januaru.

On je inače u poslednjih godinu dana igrao i u dve serije: Stojana Protića u "Kralju i poštara u seriji "Zlatni dani".

Nažalost, veliki glumac je juče izgubio borbu sa teškom bolešću. Imao je 73. godine, a prenosi Telegraf.rs.

Komentari (1)

Loading