(VIDEO) KOBI PREDVIDEO JOKIĆEV BLJESAK: Obelodanjena VELIKA TAJNA, legendarnom Brajantu NIKO NIJE VEROVAO!

Autor: Republika

Sport

18.04.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki novinar Adam Mares je ispričao priču kako je košarkaška ikona Kobi Brajant znao da će Nikola Jokić jednog dana postati MVP lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant predvideo Jokićevu blistavu sezonu

Mares godinama prati svakodnevno Denver Nageste i njihovu prvu zvezdu Nikolu Jokića. Amerikanac je snimio video esej u kom je podelio nepoznatu priču sa tragično preminulom legendom i Somborcem u glavnim ulogama: 

- Natrag, 2019. Kobi Brajant je dao izazov Nikoli Jokiću da izađe na teren i postane MVP. Ovo je zanimljivo iz nekoliko razloga. Prvo, Jokić je sada prvi favorit za to priznanje i ludilo je što je Kobi to video pre dve godine, pre nego što je Jokić igrao plej-of utakmicu - kaže Mares.

Nikola je dve godine kasnije prvi kandidat za osvajanje ovog priznanja i ispostavilo se da je Brajant video u Somborcu ono što mnogi u Sjedinjenim Državama previđaju i danas.

Istina, Denver je tek te 2019. godine prvi put ušao u doigravanje i ispao od Portland Trejlblejzersa.

 

 

Adam dodaje da Jokiću svih ovih godina nije išlo u prilog to što igra na malom tržištu u Denveru, što je Evropljanin iz zemlje Srbije, koju "mnogi Amerikanci ne bi mogli da nađu ni na mapi“.

Uz to, biran je kao pik druge runde, sve do ove sezone igrao je ispod obruča bez zakucavanja i tek sada kad je smršao, pokazuje se da su svi bili u krivu, a da je Brajant video dalje od svih.

Nažalost, Brajant nije doživeo da najverovatnije svedoči kako se njegovo „proročanstvo“ ostvaruje, jer je nastradao u helikopterskoj nesreći u kalifornijskom Kalabasasu, januara 2020. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading