Jokić SUROVO iskren posle DOMINACIJE!

Autor:

Sport

10.04.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski centar Nikola Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Centar Denvera Nikola Jokić istakao je da je njegova ekipa fokusirana samo na sledeći meč, a o svojoj igri je poručio da "samo radi ono za šta je plaćen".

- Igramo u našem stilu. Ne razmišljamo toliko unapred, ne razmišljamo o utakmicama koje slede, već samo o jednoj utakmici – sledećoj. I o svakoj sledećoj razmišljamo kao o utakmici sezone. Fokusirani smo i tako razmišljamo trenutno - kazao je Jokić, pa dodao:

- Imali smo nekoliko puta serije izgubljenih lopti tokom utakmice. Ja sam imao najviše i nikada ne želimo to. Imao sam nekoliko izgubljenih u kontri i brzim napadima.

Džoker je prokomentarisao igru saigrača, Morisa.

Nije samo Monte odigrao dobro, ali je bio odličan. Na prošloj utakmici je čak zakucao. Na ovoj je dobar bio i Vil Barton, koji je često išao na ulaz. Monte ih je sada prevario kada je hteo da doda meni, pa fintirao i ušao unutra. Bio je veoma važan večeras, postigao je 21 poen i nije promašio za tri.

Za kraj, Srbin je poentirao.

Šta da im kažem, ja sam radim posao za koji sam plaćen. Pokušavam da radim to na najbolji mogući način. Ljudi primećuju da nešto dobro radim i to je to - zaključio je Nikola Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading