HRVATI ŠOKIRALI ČITAVU SRBIJU: Nikola Jokić je UDARNA vest u KOMŠILUKU!

Autor:

Sport

09.04.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne partije Nikole Jokića u ovosezonskoj NBA ligi nisu promakle ni Hrvatima.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Jedan od najpoznatijih hrvatskih portala, Index, objavio je tekst pod naslovom: Jokić mora biti MVP, sve ostalo je pljačka.

Komšije su napisale veoma opširan i detaljan tekst u kojem objašnjavaju zašto Srbin mora biti proglašen za najboljeg igrača regularnog dela sezone NBA lige.

Oni su maksimalno podržali Jokića u borbi za MVP priznanje, te smatraju da ukoliko srpski košarkaš ne dobije prestićnu nagradu biće to velika nepravda.

Osmi je strelac s 26.3 poena, osmi skakač (10.9), peti asistent (8.7), deseti u osvojenim loptama (1.5), jedanaesti u procentu šuta (57.1%), šesnaesti u procentu ubačenih trojki, (42.2%), a i učinkovitost s linije slobodnih bacanja od 85.8% za svaku je pohvalu. Drugi je po broju tripl-dablova (12), a po dabl-dablovima je ubedljivo prvi s 45, što znači da ih nije ostvario na samo šest utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rašo

10.04.2021 05:35

Да, а онда ће да га прогласе Хрватом!