TEODOSIĆ PRESUDIO HUVENTUDU: Srbin doneo POLUFINALE EVROKUPA Virtusu!

Autor:

Sport

26.03.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa iz Bolonje su prvi su polufinalisti Evrokupa, pošto su savladali Huventud i na gostovanju sa 84:78, a heroj pobede je srpski as Miloš Teodosić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Teodosić

Oni su nakon trijumfa u prvom meču rezultatom 80:75, zabeležili novi trijumf i tako osigurali plasman među četiri najbolje ekipe.

Delovalo je da će izabranici Aleksandra Đorđevića rutinski stići do pobede, međutim, stvari su se iskomplikovale za italijanskog predstavnika.

U drugoj četvrtini su stekli dvocifrenu prednost, koja je početkom treće porasla na +23.

Međutim, Huventud nije odustajao, da bi na nekoliko minuta do kraja i preuzeo vođstvo.

Huventud je ubrzo prišao ponovo na pola koša zaostatka, ali je tada na scenu stupio Miloš Teodosić i pogodio trojku, kojom je praktično prelomio duel.

RepublikaFoto: Starsport

Teodosić je meč završio sa 17 poena (2/6 za dva, 4/8 za tri, 1/1 sl. bacanja), šest asistencija, dva skoka, četiri izgubljene i jednom ukradenom loptom.

Marković je imao tri poena, čak osam asistencija i jedan skok. Najefikasniji su bili Vins Hanter i Kajl Vims sa po 18 poena.

Kod Huventuda ubedljivo najbolji na terenu je bio Feran Basas sa 26 poena, četiri asistencije i pet ukradenih lopti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading