OSTOJA MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Partizan sledeće nedelje dobija NOVOG direktora!

Autor:

Sport

11.03.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana rekao je da će crno-beli imenovati novog šefa sportskog sektora, a potom se dotakao i ispadanja u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio je da će crno-beli naredne nedelje imenovati novog sportskog direktora.

Ta pozicija u Humskoj ostala je upražnjena odlaskom Nikole Lončara, a prvi čovek tima je analizirao i eliminaciju iz Evrokupa.

Već sledeće nedelje ćemo imenovati sportskog direktora. Neću o imenu. Najvažnije je da su se klupska i njegova filozofija poklopile. Siguran sam da ćemo uspeti - poručio je Mijailović za "Mocartsport".

Partizan je u sredu poražen od Metropolitana u Ljubljani, čime je eliminisan u Top 16 fazi drugog po rangu evropskog takmičenja.

Sigurno da nam je žao što nismo u plej-ofu Evrokupa koji smo postavili kao jedan od ovosezonskih ciljeva. Ali, iskreno ne možemo biti nepošteni i reći da je prilika propuštena samo u pomenutom duelu u koji smo ušli bez trojice visokih igrača, sa trojicom juniora. Mislim da smo dobro odigrali meč, da su momci do poslednjeg zvuka sirene dali sve što je do njih... - dodao je Ostoja Mijailović.

Crno-beli se sada okreću finišu ABA lige, a potom ih očekuje borba za titulu u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading