RADONJIĆ POTVRDIO: Rez posle kupa, Amerikanac NAPUŠTA Zvezdu!

Autor:

Sport

17.02.2021

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac u ABA ligi, a posle meča trener crveno-belih Dejan Radonjić potvrdio je da je Amerikanac Džoni O'Brajant na izlaznim vratima kluba sa Malog Kalemegdana.

Od Kupa nije bio s nama, to su interne stvari koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju kupa, sada su okolnosti kakve jesu i to je to. Imamo igrače s koronavirusom, oni se osećaju bolje, ali je jako teško reći kada će oni da se priključe ekipi. Pogotovo jer izlaze iz testova koji su negativni. Već u petak nas čeka Evroliga sa Zenitom, zato se nadam da na taj meč nećemo izaći sa još kraćom rotacijom, odnosno da ovaj meč večeras neće ostaviti posledice. Uvek je teško igrati Evroligu, a još teže u ovako kratkoj rotaciji – rekao je Radonjić posle trijumfa njegovog tima u zaostalom meču 15. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Uskoro napušta crveno-bele - O'Brajant

Beograđani su se za taj trijumf izborili sa samo devet igrača u rotaciji.

Posle odrađenog kupa bilo je važno da uđemo što bolje u meč. Pogotovo jer smo imali još kraću rotaciju. Uspeli smo u drugom delu utakmice da podignemo nivo i napravimo razliku da bismo došli do jako važne pobede – kazao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading