ZVEZDA NA NIKAD ŽEŠĆEM IZAZOVU: Prvo Borac, pa đavolski težak raspored na evrosceni!

Autor:

Sport

16.02.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše Crvene zvezde čeka pakleni raspored!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Crveno-beli sutra od 18.05 sati u hali "Aleksandar Nikolić" igraju zaostali meč 15. kola ABA lige protiv čačanskog Borca.

- Ritam je žestok i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno. Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bi stigli do bodova u ovom meču- rekao je Radonji za klupski sajt.


Zvezda ovaj susret dočekuje posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a košarkaš Marko Simonović ističe da neće bit lako protiv Čačana.

 


- Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv protiv ekipe Borca i zbog velike potrošnje na završnici Kupa, kao i manjka igrača koji još uvek nisu sa nama zbog virusa. Naredni protivnik je iskusan tim koji je pobeđivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo u okolnostima u kojima se nalazimo- rekao je Simonović.

Zvezda ovog petak igra sa Zenitom u Beogradu od 20.45, onda putuje u Kaunas na okršaj sa Žalgirisom, da bi zatim tri dana kasnije išla na noge Baskoniji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading