(VIDEO) NOVA BRUTALNA PARTIJA JOKIĆA: Denverov TANDEM plesao uzalud, Gober doneo pobedu Juti!

Autor:

Sport

18.01.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Jute Džez rezultatom 109:105 uz maestralnu partiju srpskog asa Nikole Jokića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Džamal Mari

Nikola Jokić je odigrao 40 minuta i meč završio sa 35 poena, 14 skokova i 9 asistencija, dok je raspoložen za igru bio još samo Džamal Marej koji je postigao 30 poena, uz 5 skokova i 4 asistencije.

Niti jedan drugi igrač Denver Nagetsa nije imao dvocifreni učinak.

Što se tiče Jute, oni u poslednje vreme igraju fantastično, kao što je rečeno ovo im je peta uzastopna pobeda, a u Koloradu se istakao Džordan Klarkson sa 23 poena.

 

 

 

Donovan Mičel je ubacio 18, uz 3 skoka i 7 asistencija, dok je Bojan Bogdanović postigao 17. Francuski centar Rudi Gober ubacio je 15 uz 13 skokova, a Majkl Konli je postigao 14 poena i podelio 8 asistencija.

Utakmica je bila napeta i neizvesna do samog kraja, američki mediji kažu da je imala plej-of intenzitet.

Denver je čak igrao bolje u prvom poluvremenu, imao i prednost na "velikom odmoru", da bi sredinom treće deonice Juta povela, kada je Majk Konli ukrao loptu Jokiću i poslao asistenciju Klarksonu za lake poene.

U napetoj završnici, pri rezultatu 107:102, Džamal Marej pogađa trojku za novu dramu, ali je pitanje pobednika rešio Rudi Gober, svojim zakucavanjem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading