DUEL STARIH RIVALA: Bili Beron srušio Trinkijerija!

Autor:

Sport

16.12.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zenita pobedili su Bajern u Minhenu sa 79:75 u okviru 14. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

To je osma pobeda Zenita u Evroligi. Srpski reprezentativac Vladimir Lučić nije igrao na ovoj utakmici. Ali, zato su koplja ponovo ukrstili Bili Beron i Andrea Trinkijeri, koji su bili protivnici u večitim derbijima u prethodne dve sezone.

Bajern je odlično otvorio meč i imao +6 posle prve četvrtine, a na poluvremenu je bilo +8. Imao je Bajern i +13 u trećoj deonici, ali u završnici se serijom 8:0 Zenit vraća na samo minus pet poena.

Dobro su otvorili i četvrtu četvrtinu i stigli na samo poen zaostatka na pet minuta do kraja. Zenit je uspeo i da izjednači, a zatim i da povede na dva minuta do kraja. U poslednji minut ušlo se sa rezultatom 75:75. Serijom od četiri vezana poena dolaze do prednosti od +4 i do kraja utakmice nije bilo poena.

Zenit su do pobede predvodili Bili Beron sa 20 poena i Vil Tomas sa 13 poena, 7 skokova i 4 asistencije. Gudaitis je dodao 12.

U ekipi Bajerna istakli su se Rejnolds sa 13, Boldvin i Sili sa po 12 i Cipser sa 10 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading