POTPIS KOJI TRESE NBA: Jokić stavio TAČKU!

Autor:

Sport

03.12.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as progovorio o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić govorio je o narednoj sezoni. "Džoker" nije želeo da komentariše roster koji su stvorili Los Anđeles Lejkersi, ekipa koja je nadigrala Denver u finalu Zapada, a pričao je i o braku.

- Pauza je bila malo manja, sve je bilo kraće. Morao sam malo da skratim neke stvari, malo odmora, malo rada u teretani, ali bilo je u redu. Odmorio sam se, telo je kako treba. Mislim da sam u dobroj formi u ovom trenutku, ali biće to sve bolje i bolje. Svidelo mi se, pauza zna da bude baš duga - nasmejao se Jokić.

Što se tiče "jezeraša", srpski as je poslao jasnu poruku.

- Ne zanimaju me Lejkersi. Mislim samo na nas. Tu su novi momci, nova energija, novi pojedinci. Biće zanimjivo. Radujem se da vidim kako će biti. U stvari znam kako će biti, bićem bolji, samo se radujem da vidim kako će sve da izgleda.

Jokić je pauzu između sezone iskoristio da se venča sa dugogodišnjom devojkom.

- Ja sam bio samo svedok. Brak te sigurno ne čini boljim igračem. Kako mogu da budem bolji? Biću malo iskusniji, telo se više naviklo na kontakt, fizičku igru, na brzinu utakmice. Naučio sam kako se igra u plej-ofu, svakak želim da više šutiram i pogađam bolje, ali pre svega biću iskusniji - dodao je Nikola Jokić.

Srbin je poručio da očekuje odličnu saradnju sa novim plejmejkerom Nagetsa, Fakundom Kampacom koji je stigao iz redova Real Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading