SJAJNE VESTI pred Evroligu: Crvena Zvezda SE UKLJUČUJE U TRKU ZA SRBINOM IZ NBA!

Autor:

Sport

03.12.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati medijima iz Turske, ekipa Saše Obradovića nadomak je velikog pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Iako detaljniji razgovori još uvek nisu obavljeni, Marko Gudurić mogao bi da se vrati na Mali Kalemegdan!

Jedan od najboljih igrača koji se iz Zvezde otisnuo ka NBA u poslednjoj deceniji, Gudurić se ipak nije najbolje snašao preko bare, pa se njegova saradnja sa Memfis Grizlisima bliži kraj već posle prve sezone.

On je još i dobro igrao kada je dobijao minimalne prilike koje je dobijao, pa je sezonu završio sa 3,9 poena i 1,7 skokova i jednu asistenciju po utakmici, ali bi u slučaju da se vrati u Evropu te brojke značajno poboljšao.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Gudurić mogao bi da se vrati u Zvezdu!

Gudurić, kao i još jedan Balkanac, Mario Hezonja, nisu pozvani na početak trening kampa Grizlisa 11. decembra, pa je sada samo pitanje gde će svoje karijere nastaviti.

Nije uopšte garancija da će svojevremeni dvostruki osvajač ABA lige uopšte napustiti NBA, pošto su šuteri poput njega uvek premija, ali za sada ne postoji interesovanje ni jedne ekipe iz najjače lige na svetu, što ne znači da jedna promena to ne može da promeni.

U slučaju da se Gudurić ipak odluči za povratak u Evropu, spisak njegovih obožavatelja dosta je dugačak.

Nije jeftino dovesti bivšeg NBA igrača, pa se kao favorit nameće njegov bivši klub Fenerbahče, gde bi čak mogao da zacementira mesto u dresu Srbije dobrim igrama pod Kokoškovim, ali u taboru crveno-belih računaju na njegovu ljubav prema Zvezdi, pa se nadaju da bi ona mogla da bude odlučujući faktor.

 

Bilo kako bilo, gde god da Gudurić završi, biće nam zadovoljstvo da ga gledamo kako ponovo gospodari košarkaškim terenima, pošto je njegov tretman u Memfisu bio na granici nedopustivog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading