TURCI POKORILI MOSKVU: Efes BRUTALNO razvalio Himki, Micić loš!

Autor:

Sport

19.11.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa deklasirali su Himki u Moskvi sa 105:77.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Još jedna sjajna partija Šejna Larkina

Turski tim je održao "šutersku kliniku" i pogađao skoro sve, a tu su prednjačili Krunoslav Simon i Šejn Larkin. Srpski košarkaš Vasilije Micić odigrao je skroman meč i završio ga sa svega pet postignutih poena, jednim skokom, ali i pet podeljenih asistencija.

Himki je u prvoj četvrtini uspevao da odgovori na pucački obračun, te je posle 10 minuta vodio sa 30:29. Ali, nije bilo realno da nastave da pogađaju (najviše do tada Janis Tima), a Efes nije prestajao.

Tako je do poluvremena razlika bila sedam poena u korist Efesa, ali je posle treće deonice bila čak +23. Efes je taj period dobio sa 28:12 i potpuno je slomio rivala, a do kraja je bez većih problema prebacio "stotku" i dodatno uvećao razliku.

Najefikasniji igrač na meču je bio Krunoslav Simon sa 24 poena i pet asistencij, a Šejn Larkin je ubacio 20 koševa uz sedam uspešnih dodavanja. Efes je imao i dominaciju pod obručima, gde je Tibor Plajs postigao 18 poena, a Adrijan Moerman 12, uz sedam skokova.

U ekipi Himkija su najefikasniji bili Janis Tima i Džordan Miki sa po 13 poena, a najbolji igrač Aleksej Šved je sveden na svega devet poena, uz devet asistencija.

Efes sada ima skor 5-4, a Himki mršavih 2-7.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading