TRINKIJERI NASTAVIO TEROR U EVROLIGI: Bajern pokorio Istanbul, pao i Efes, Micić tragičar!

Autor:

Sport

17.11.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bajerna iz Minhena savladali su u Istanbulu Andaolu Efes sa 74:71 u neizvesnom meču 9. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Ekipa Andree Trinkijerija nadoknadila je u poslednjoj četvrtini zaostatak od 10 poena razlike i na kraju upisala sedmu pobedu u najelitnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Naročito dobro su odigrali nekoliko poslednjih minuta utakmice, kada su uostalom i napravili veliku seriju, koja im je donela trijumf.

Imala je turska ekipa šansu da stigne bar do produžetka, ali je nekoliko sekundi pre kraja Vasilije Micić promašio trojku.

Kod gostiju najbolji je bio Vejd Boldvin IV, koji je ubacio 15 poena i imao čak 11 asistencija. Naš Vladimir Lučić je imao sedam poena, devet skokova i dve asistencije. Dvocifreni su bili još Džejlen Rejnolds sa 14, Pol Cipser sa 12, te Nihad Đedović sa 10 poena.

Kod Efesa najefikasniji je bio Tibor Plajs sa 19 poena i pet skokova. Larkin je imao 13 poena i sedam asistencija, ali je trojke dosta promašivao (1/7). Vasa Micić je meč završio sa 12 poena, četiri asistencije, tri skoka i četiri izgubljene lopte.

U narednom kolu Bajern dočekuje CSKA, dok Efes gostuje Himkiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading