ŠĆEPANOVIĆ POSLE ŠOKANTNOG PORAZA: Ili ćemo postati tim ili nestati!

Autor:

Sport

10.10.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Šćepanović, trener košarkaša Partizana, prokomentarisao je šokantan poraz od Budućnosti u drugom kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Partizan je poražen u Beogradu u drugom kolu ABA lige posle dva produžetka 101:99.

Šćepanović ističe da "poraz boli", ali i govori o budućnosti.

- Posle ovakvih utakmica se postaje tim ili se nestaje. Ovo je duel posle kojeg se čeliči karakter ekipe. Boli poraz, sportisti smo, takmičari i ne volimo da gubimo. Kad se sa ovakvim karakterom vratite u utakmicu protiv realno boljeg igrača nemate mnogo razloga za razočaranje. Međutim, košarka je jednostavna igra, kada ste sami šutnete i pogodite. Koliko smo promašili otvorenih šuteva, slobodnih bacanja… To su dečije bolesti koje moramo da prebolimo- rekao je Šćepanović posle meča.

Podgoričani su došli do pobede trojkom Danila Nikolića u poslednjoj sekundi.

- Rival je bio smireniji i šuterski bolje raspoložen. Koliko god da je teško, ovakve stvari me samo guraju napred. Neću odustati. Imamo strašno težak raspored, ali idemo dalje. Dogovor kod poslednjeg napada je bio preuzimanje, ali problem u odbrani je komunikacija. Igrači ne shvataju ozbiljno značaj komunikacije i došlo je do toga da njihov najbolji šuter uputi šut za pobedu- dodao je Šćepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading