Ludi preokret Denvera protiv Sparsa: Srbin dirigovao, tandem Jokić-Marej ponovo pravio šou!

Autor:

Sport

11.02.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa su rezultatom 127:120 pobedili San Antonio Sparse posle velikog preokreta uz sjajnu partiju srpskog asa Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajna partija Jokića protiv Sparsa

Nikola Jokić je dirigovao Denver Nagetsima i doveo ih do još jedne pobede.

Ovoga puta su srušili San Antonio Sparse posle velike borbe, pošto su se vratili iz minusa od 14 poena sa poluvremena, a u nastavku je razlika iznosila čak 23 poena.

Denver se tada budi, pravi seriju 28:7 i prilazi San Antoniju na samo 4 poena zaostatka, 89:93. Jokić je nastavio da deli asistencije, a Džamal Marej je nastavio da pogađa i već sredinom kvartala Nagetsi preuzimaju vođstvo.

U penal završnici iskazao se Nikola Jokić i pogodio 4 važna slobodna bacanja, za pobedu Denver Nagetsa rezultatom 127:120 za opšte oduševljenje u "Pepsi Centru".

Jokić je ubacio 19 poena uz 8 skokova i čak 13 podeljenih asistencija, dok je Džamal Marej postigao 26, a "povratnik" Pol Milsep imao je 22 poena i 7 skokova.

U redovima poraženih, Lamarkus Oldridž postigao je 33 poena uz 6 skokova i 5 asistencija i može se reći da im je itekako nedostajao Demar Derozan koji ima probleme sa leđima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading