NAVIJAČI TOTENHEMA BIĆE BESNI: Šokantna IZJAVA Žozea Murinja!

Autor:

Sport

09.06.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo je sa velikim očekivanjima došao u Totenhem, ali je Severni London napustio bez trofeja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Murinjo je nedugo posle odlaska iz Totenhema preuzeo Romu, a sad je dao zanimljivu izjavu o vremenu provedenom u Sparsima.

- Da li želite da znate koliko sam osvojio trofeja u karijeri? 25 i po. Ovo pola je finale Kupa koji nisam završio s Totenhemom. Razočaran sam jer sam imao šansu da osvojim trofej sa timom koji ne osvaja previše trofeja. Za mnoge bi to bio san - rekao je Žoze Murinjo.

Murinjo je, podsetimo, dobio otkaz u Totenhemu samo nekoliko dana pred finale Liga kupa koje su Sparsi izgubili rezultatom 1:0 od Mančester sitija.

Ipak, Murinjo je veoma uzbuđen zbog naredno izazova u Romi.

- Uzbuđen sam što idem u Romu. Sviđa mi se pristup vlasnika kluba i imam osjećaj da se oni smatraju običnim radnicima u ekipi - istakao je Murinjo.

Žoze je u bogatoj karijeri osvajao gotovo sve što je mogao. Dva puta je bio šampion Evrope (Porto, Inter), a titule je osvajao u Portugalu, Italiji, Španiji i Engleskoj,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading