(FOTO) PUN GAS! LUDI NOĆNI PROVOD DIJANE HRKALOVIĆ: Bivša državna sekretarka MUP gospodari beogradskim restoranima, OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović provodi se po beogradskim restoranima iako se za njeno ime vezuju brojne afere, saznaje Republika.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dijana Hrkalović

Kako saznajemo, ne samo da Hrkalovićeva uživa u čarima noćnog života u prestonici, već ona i njene prijateljice javno objavljuju fotografije iz provoda.

Tako su na Instagramu objavljene fotografije Hrkalovićeve iz poznatog prestoničkog restorana na beogradskom Ušću, na kojima se vidi kako bivša državna sekretarka zadovoljno smeška i uživa u atmosferi.

Foto: instagram.com/printscreen

Podsetimo, u okviru hapšenja i istrage kriminalnog ganga Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, jedno od imena koje se pojavljivalo je i ime Dijane Hrkalović.

Između ostalog, ona je označena kao neko ko je iz državnih struktura davao logističku podršku Belivukovom klanu, o čemu je Republika detaljno pisala.

Hrkalovićeva je saslušana u SBPOK početkom marta ove godine, kada je po drugi put odbila da bude saslušana na poligrafu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading