ANĆELOTI PREDSTAVLJEN: Pred novinarima poslao JASNU poruku Joviću

Autor:

Sport

02.06.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener madridskog Reala Karlo Anćeloti predstavljen je javnosti na konferenciji za medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Ilustracija
Karlo Anćeloti i Luka Jović ilsutracija

Italijanski stručnjak se na početku zahvalio predsedniku Florentinu Perezu i najavio napad na trofeje, a potom se osvrnuo na igrački kadar koji je zatekao u klubu.

- Igraćemo sa najjačim mogućim timom, ali moraću da razgovaram sa klubom. Ovo je jaka ekipa, miks mladosti i iskustva, ali preveliki je sastav i moraćemo da ga skratimo - rekao je Anćeloti.

Kapiten Serhio Ramos i dalje nije produžio ugovor sa Realom, a aktuelni mu ističe za manje od mesec dana.

- Pričaću sa klubom i o tome. Ništa još nismo uradili, znam da on pregovara o novom ugovoru, ali ne znam detalje. Svakako je vrlo bitan za ovaj tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Na kraju je pričao o očekivanjima koja ima od napadača, a Luku Jovića nije ni spomenuo, čime je jasno pokazao da mu Srbin nije u planovima.

Benzema mora da postigne 50 golova, a ne 30, Vinisijus takođe mora da postiće više golova, Mnogo očekujem od Rodriga. Azar je sjajan igrač, imao je problema i nije uspeo da pokaže svoj potencijal, ali je motivisan i ovo će možda biti njegova godina - poručio je Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading