ŠOKANTAN POTEZ: Dušan Tadić ostaje BEZ TROFEJA!

Autor: Republika

Sport

12.05.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Ajaks odlučio je da pehar Eredivizije utopi i oblikuje u zvezdice koje će se podeliti navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Mali, ali izuzetan znak pažnje u sezoni praznih tribina dobiće svaki od 42.000 vlasnika sezonskih karata na ličnu adresu.

Generalni direktor kluba Edvin van der Sar rekao je da su igrači bez obzira na to što se mahom igralo pred praznim tribinama osetili podršku koja im stiže sa svih strana.

 

 

- Prazne tribine, bez navijača i navijanja… sezona 2020/2021 bila je ekstremno čudna. Igračima i osoblju je to nedostajalo. Ali na kraju, postali smo šampioni i to nas je navelo da razmislimo „Zašto ne bismo podelili ovaj trofej“. I stvarno mislimo na deljenje trofeja. Toliko Ajaksovih navijača je bilo deo uspeha kluba. To je 35. titula nacionalnog prvaka. Dobiće delić trofeja. Kao znak zahvalnosti i poštovanja podrške koju smo imali. Navijači Ajaksa, 35. titula je vaša.

 

 

On je objasnio i da je do sada svaka titula pripadala navijačima figurativno, ali da je ova i bukvalno njihova.

Svi vlasnici sezonskih karata će dobiti zvezdicu tešku 3.45 grama, koja je sačinjena od 0.06 grama trofeja i 3.39 grama kalaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading