GOTOVO: Vojvodina SMENILA Lalatovića

Autor:

Sport

10.05.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović više nije trener Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Ta odluka doneta je na sednici koja je trajala dva i po sata.

Da se ugovor sa Lalatovićem ne produži glasalo je čak petorica od šestorice članova Upravnog odbora, dok je samo jedan pružio podršku temperamentnom stručnjaku.

Razlog za raskid saradnje, kako ističu u Vojvodini, jeste koncepcijsko razmimoilaženje, po kojem Uprava želi izlaz na tržište, dok je Lalatović tražio da se produže ugovori sa šestoricom vremešnijih fudbalera.

To u Vojvodini nisu prihvatili, jer iskusniji zauzimaju mesta mlađima, a oni žele da na delu vide upravo mlade, talentovane fudbalere.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

U Vojvodini, takođe, naglašavaju da niko nije ljut na Lalatovića, već da su svi njegovi rezultati i uspesi priznati u klubu, kao i da mu uz zahvalnicu za sve što je učinio, žele svu sreću u nastavku trenerske karijere. Jer, kako ističu u najstarijem novosadskom superligašu, možda se nekad opet putevi ukrste i ponovo se sretnu na zajedničkom polju.

Podsetimo, Nenda Lalatović je trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine (76). Na klupi novosadskih crveno-belih je sedeo na 129 utakmica, a s obzirom na to da će voditi ekipu do kraja sezone, izjednačiće se na drugoj poziciji na večnoj listi sa Gustavom Lehnerom koji je 131 vodio "Staru damu", dok je na prvom mestu sa 140 utakmica u ulozi trenera ostao Branko Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading