PUTINOV APEL PROMENIO SVE: Predsednik Rusije jednim pozivom UGASIO Superligu bogatih!

Autor:

Sport

23.04.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne informacije oko osnivanja Superlige Evrope u kojoj bi učestvovali samo bogati klubovi stižu preko svetskih medija!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bin Salman i Vladimir Putin

Nemački "Zidojče Cajtung" otkrio je pozadinu ESL da je "zatvorena" liga bila u režiji saudijskog princa Mohamada Bin Salmana.

Nemci pišu da je ruski predsednik Vladimir Putin nazvao sunarodnika i vlasnika Čelsija Romana Abramoviča i pritisnuo ga da odustane od Superlige jer je ruski Gazprom glavni sponzor Lige šampiona, ujedno i ambicioznog Zenita iz Sankt Peterburga koji se probija u elitu.

Takođe, Sankt Peterbug je jedan od domaćina predstojećeg Evropskog prvenstva, ali i finala Lige šampiona naredne godine.

U vezi s tim, Rusija mora da bude u epicentru dešavanja kako ne bi postala drugorazredna fudbalska zemlja osnivanjem ESL.

Potom su vlasnici Sitija iz Abu Dabija, odnosno šeik UAE Mansur bin Zajed, čim je saznao za Saudijce momentalno se povukao jer ne želi da bude deo projekta omraženih Saudijaca za njegovu zemlju.

Samim tim ni Pari Sen Žermen, čiji su vlasnici iz Katara, nisu hteli u tu priču baš iz istih razloga i zategnutih odnosa dve zemlje.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading