SRBIJA ILI PORTUGAL? Mitar Mrkela NEMA DILEMU!

Autor:

Sport

26.03.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Optimističan - Mitar Mrkela

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu od 20:45 časova dočekuje Portugal u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a funkcioner Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je da u potpunosti veruje u Piksija i "orlove".

- U novo takmičenje ušli smo – osetilo se u igri sa Ircima – pod utiskom izostanka propusnice za EP, u tih 90 i kusur minuta pobedili smo i pritisak i protivnika, iz minusa stigli do pozitivnih stvari i onog najznačajnijeg, do bodova. Važna, mnogo važna pobeda. Kad smo se za nju izborili, idemo dalje, vedrije, raspoloženije…Kako će biti u subotu? Optimizam je moja vodilja, nadam se dobrom rezultatu, Piksi zna šta radi, čovek ima mentalitet pobednika…Posle svega, da zaključim: uz ogromno poštovanje Portugalaca i niza komplimenata na adresu supertalentovane nacije, kvaliteta na svim pozicijama u timu, ponoviću da verujem u Piksija. I Srbiju - naglasio je Mrkela za "Sportklub".

Podsećanja radi, Portugalci su se namučili na startu kvalifikacija sa Azerbejdćanom, koga su nadigrali autogolom, dok je Srbija preokretom savladala Irsku (3:2). Sledi derbi grupe A na stadionu "Rajko Mitić"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading